Kantoorruimte inrichten

Je hebt een kantoorruimte die je wilt inrichten. Graag kijken wij samen met je mee naar de behoefte en het interieurprobleem binnen jullie kantoor. GRIP interieurprojecten kan je adviseren van begin tot eind.

Kantoorruimte inrichten

Voor veel organisaties, waarin de vormgeving langer dan een jaar actueel moet zijn, is een op trend gebaseerd ontwerp niet wenselijk. In korte tijd is de kostbare investering achterhaald en de uitstraling van de organisatie daarmee niet meer in lijn met de wens.


Krijg antwoord op jouw verbouw, verhuis en interieurvragen
met onze kosteloze Quick Scan


Een actuele uitstraling creëren, zonder deze te baseren op een trend, is de oplossing. GRIP interieurprojecten maakt graag ontwerpen die aansluiten bij de identiteit van een organisatie en verder gaan dan de trend.


“GRIP creëerde een sfeervol interieur waar het bruist van de activiteiten.”

Peter van Heesewijk, ThalesEen interieurproject is pas geslaagd, als er meetbare verbetering is. Deze verbetering kan liggen in de werksfeer, resultaten of productiviteit. Naast interieurontwerp en bouwbegeleiding vindt er ook verandermanagement plaats. Een goed vertrekpunt, om deze verbeteringen te realiseren, is om de juiste vragen te stellen. Dit kan door middel van ons digitale WORKDayNa onderzoek. 

In elk interieur dat wordt ontwikkeld voor een opdrachtgever streeft GRIP interieurprojecten naar een perfecte balans tussen vormgeving en functionaliteit. Dit is niet alleen zichtbaar in het eindresultaat, maar ook in het traject dat daaraan vooraf gaat. 


“Als conceptueel ontwerpster leg ik de creative basis voor jullie interieurontwerp.”

– Annemarie, interieurontwerper


Onze kracht zit in een integrale aanpak waarbij interieurontwerp, projectmanagement en bouwbegeleiding volledig op elkaar aansluiten. Deze unieke manier van werken geeft enerzijds controle en inzicht en biedt aan de andere kant ruimte voor maatwerk en creativiteit. Elk project doorloopt de drie heldere fases van het project: ConceptOntwerp (Interieurontwerp in 3D), RealisatieOntwerp (Uitwerking en details) en de RealisatieBegeleiding (Uitvoering van het interieurproject). De uitkomst van CO en RO zorgt voor de juiste opmaat ten behoeve van de volgende stap.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact met mij op en vertel mij wat je vragen zijn. Ik help je graag

– Martin, eigenaar en interieurontwerper


Deze pagina delen