Balans in werkplekmogelijkheden draagt bij aan resultaat.

Visie in vorm. Laat interieur spreken.

Een kantoor verbouwen of verhuizen brengt al genoeg uitdagingen, vertrouwen in een ontwerp dat aansluit is belangrijk.

Bekijk onze projecten

Visie in vorm

Wij geloven dat in een evenwichtige werkomgeving mensen tot bloei komen.

Op basis van het WORKDayNA van een organisatie, creëren we interieurontwerpen met de juiste balans tussen werkomgeving en de dagelijkse behoefte van medewerkers. Ook jouw organisatie is uniek in de behoefte aan kantoortuin, focuskantoor, managementkantoor, flexplekken, belplekken, scrumruimtes; dit zijn ingrediënten die een onderdeel kunnen zijn van de juiste mix.

Een passende mix van deze werkplekmogelijkheden zorgen voor de juiste balans. Op die manier draagt dit bij aan de dagelijkse processen, en niet aan de dagelijkse ergernissen. Voor een optimaal resultaat is het belangrijk om deze mix af te stemmen op de werkactiviteiten binnen een afdeling.

Een interieurontwerp of project is niet het doel op zich; we geven GRIP op de werkomgeving die bijdraagt aan de missie, visie en doelen van jouw organisatie. We zijn trots op de balans die we creëren en op de unieke manier waarop wij dit als team van specialisten doen.

den ouden

Grote veranderingen verdienen GRIP.

De turn-key aanpak van GRIP interieurprojecten is een combinatie van een onafhankelijke projectmanager, een specialistisch team dat ondersteunt in interieurontwerp, calculatie en planning en een relatie zonder tegengestelde belangen.

Voor een organisatie is het prettig als je geen omkijken hebt naar het ontwerp, afbouw en overige zaken bij een interieurproject. Een verbouwing of verhuizing geeft al druk genoeg. Onafhankelijke turn-key begeleiding, waarbij alleen het belang van de eindgebruiker vooropstaat, van eerste ontwerp tot de eerste dag in een nieuwe omgeving. Zo geven wij GRIP op je interieurproject.

De balanswerkplek

Trends komen en trends gaan, maar de behoefte aan een uitgebalanceerde werkplek blijft altijd bestaan. Een werkomgeving moet aansluiten bij de dagelijkse behoefte van de medewerkers. De variatie aan werkactiviteiten moet overeenkomen met de diversiteit aan werkplek mogelijkheden die daarbij aansluiten. Geen uniform werkplek concept, maar maatwerk voor jouw organisatie, bij GRIP noemen we dit ‘de balanswerkplek’.

Een interieurontwerp of project is niet het doel op zich; we geven GRIP op de werkomgeving die bijdraagt aan de missie, visie en doelen van jouw organisatie. We zijn trots op de balans die we creëren en op de unieke manier waarop wij dit als team van specialisten doen.

Bekijk onze projecten

Natúúrlijk doen wij dit anders

Wij zijn trots op onze onderscheidende manier van werken. Ontdek onze 4 pijlers waarin wij het verschil maken.

 • Vormgeving én functionaliteit

  Onze specialisten werken samen in ontwerp en projectmanagement, zodat dit in evenwicht is.

  In ons team hebben we creatieve en technische talenten. Zo is een ontwerp mooi, functioneel, technisch haalbaar en binnen de kaders van een vooraf besproken budget.

 • Volledige én bewezen methode

  Bewezen methode volledige methode voor bedrijfsverhuizing of verbouwing.

  Ons team van specialisten, maakt gebruik van alle ervaring die wij door de jaren hebben opgedaan. Laten we samen aan de slag gaan, je staat er niet alleen voor.

 • Onafhankelijk én zonder marges of opslagen

  Onafhankelijk advies, met een transparante vergoeding voor onze diensten, zonder marges en opslagen.

  Wij willen de wereld mooier maken, door open en transparant te werken. Daarom begeleiden wij leveranciers, zonder dat deze aan GRIP een extra (geheime) vergoeding betalen. Omdat wij geen opslag willen, is dit voordeel voor de opdrachtgever.

 • Creatief én herkenbaar ontwerp

  De ontwerpen die wij maken zijn te herkennen aan de afspiegeling van onze opdrachtgever.

  Op deze manier zorgen we er voor dat ontwerpen aansluiten bij de identiteit van de opdrachtgever en voorbij gaan aan een trend. Zo voorkom je dat een omgeving gedateerd raakt; en dat is pas echt duurzaam.