Balans in werkplekmogelijkheden draagt bij aan resultaat.

Onze visie

Begeleiding van je interieurproject met optimale balans tussen vormgeving en functionaliteit. Zonder GRIP te verliezen op kwaliteit, budget en planning.

Ontmoet het team

Onafhankelijke turn-key partner

Wij geloven dat de juiste balans aan werkplekmogelijkheden bijdraagt aan het resultaat van een organisatie. Onafhankelijke turn-key begeleiding, waarbij alleen het belang van de eindgebruiker vooropstaat, van eerste ontwerp tot de eerste dag in een nieuwe omgeving.

Grote veranderingen verdienen aandacht. Voor een organisatie is het prettig als je geen omkijken hebt naar het ontwerp, afbouw en overige zaken bij een interieurproject. Een verbouwing of verhuizing geeft al druk genoeg.

De turn-key aanpak van GRIP interieurprojecten is een combinatie van een onafhankelijke projectmanager, een specialistisch team dat ondersteunt in interieurontwerp, calculatie en planning en een relatie zonder tegengestelde belangen.

Zo geven wij GRIP op je interieurproject.

Trends komen en trends gaan, maar de behoefte aan een uitgebalanceerde werkplek blijft altijd bestaan. Wij noemen dit ‘de balanswerkplek’. Het is prettig wanneer je werkzaamheden optimaal worden ondersteund. De variatie aan werkactiviteiten moet overeenkomen met de diversiteit aan werkplek mogelijkheden die daarbij aansluiten.

Kantoortuin, focuskantoor, managementkantoor, flexplekken, belplekken, scrumruimtes; een aantal ingrediënten die een onderdeel kunnen zijn van de juiste mix.
Een verkeerde mix van deze werkplekmogelijkheden kan de balans enorm verstoren. Op die manier draagt dit niet bij aan de dagelijkse processen, maar wel aan de dagelijkse ergernissen.
Voor een optimaal resultaat is het belangrijk om deze mix af te stemmen op de werkactiviteiten binnen een afdeling.