Onze visie

Onze visie op de balanswerkplek

Wij geloven dat de juiste balans aan werkplekmogelijkheden bijdraagt aan het resultaat van een organisatie. Onafhankelijke turn-key begeleiding, waarbij alleen het belang van de eindgebruiker vooropstaat, van eerste ontwerp tot de eerste dag in een nieuwe omgeving.

De balanswerkplek gaat voorbij aan de trend

Trends komen en trends gaan, maar de behoefte aan een uitgebalanceerde werkplek blijft altijd bestaan. Wij noemen dit ‘De Balanswerkplek’. Het is prettig wanneer je werkzaamheden optimaal worden ondersteund. De variatie aan werkactiviteiten moet overeenkomen met de diversiteit aan werkplek mogelijkheden die daarbij aansluiten. De eerste stap in het creëren van een passend ontwerp start dan ook met het in kaart brengen van deze behoefte. Op basis van die informatie is een passend aanbod aan werkplekoplossingen te bieden. 

Kantoortuin, focuskantoor, managementkantoor, flexplekken, belplekken, scrumruimtes; een aantal ingrediënten die een onderdeel kunnen zijn van de juiste mix. Een verkeerde mix van deze werkplekmogelijkheden kan de balans enorm verstoren. Op die manier draagt dit niet bij aan de dagelijkse processen, maar wel aan de dagelijkse ergernissen. Er is geen perfecte mix die past bij alle bedrijven en afdelingen. Voor een optimaal resultaat is het belangrijk om deze mix af te stemmen op de werkactiviteiten binnen een afdeling.

Balans op de werkplek, vandaag maar ook morgen

De wereld om ons heen is constant in beweging. Veranderende processen en werkactiviteiten vragen ook veranderende werkplekken. Deze veranderende behoefte is op te vangen door werkplekoplossingen binnen de organisatie na behoefte uit te wisselen. Geen kostbare verbouwingen, maar een dynamische manier om een werkactiviteiten optimaal te ondersteunen in een veranderende wereld.

In deze ideale werkomgeving, leiden korte telefoongesprekken een afdeling niet meer af door een gesloten belcel, blijven tussentijdse overlegjes kort en bondig aan een statafel en kunnen lastige taken in een gesloten kantoor worden afgerond zonder afleiding. 

Onafhankelijke turn-key partner

Grote veranderingen verdienen aandacht. Voor een organisatie is het prettig als je geen omkijken hebt naar het ontwerp, afbouw en overige zaken bij een interieurproject. Een verbouwing of verhuizing geeft al druk genoeg. De turn-key aanpak van GRIP interieurprojecten is een combinatie van een onafhankelijke projectmanager, een specialistisch team dat ondersteunt in interieurontwerp, calculatie en planning en een relatie zonder tegengestelde belangen. Zo geven wij GRIP op uw interieurproject.


Neem contact met mij op en vertel mij wat je vragen zijn. Ik help je graag

– Martin, eigenaar en interieurontwerper


Deze pagina delen