Dyade - GRIP Interieurprojecten

Dyade

Een droom werd werkelijkheid. Dyade is klaar voor de toekomst

Neem contact op

De droom waarin nieuwe huisvesting voor medewerkers én een indrukwekkend onderwijscentrum elkaar zouden versterken, is werkelijkheid geworden!

Aan de A2, langs de snelweg bij Utrecht, is in het voorjaar van 2022 het Dyade Visma Onderwijs Experience Center geopend.

Met een rijke geschiedenis van meer dan 350 jaar dienstverlening aan het onderwijs, heeft Dyade zich ontwikkeld tot de gespecialiseerde partner achter het primaire proces van onderwijsorganisaties en kinderopvang. Dyade wil besturen, directies en medewerkers bontzorgen, ondersteunen en inspireren. Dit doet zij door zorg te dragen voor de volledige administratie, opleidingen en studiedagen te beiden en adviesdiensten te leveren aan management en bestuur.

Onderwijs is ontzettend in beweging en ontwikkelingen gaan snel! Het is een uitdaging om daarin tot een succesvol project te komen en blijvend ruimte te bieden voor innovaties.

 

Ga ook met ons in zee
  • Klant Dyade Visma Onderwijs Experience Center
  • Doel Een droom werkelijkheid maken: de droom waarin nieuwe huisvesting voor de medewerkers én een indrukwekkend onderwijscentrum elkaar zouden versterken
  • Locatie Utrecht
  • Opgeleverd 2022
Kantine_Dyade_kantoorinrichting

Virtuele sollicitatie

Tijdens onze kennismaking deelde Herman de Wild een filmpje dat een sollicitatie in de toekomst liet zien; volledig virtueel en voor beroepen die wij vandaag nog niet kennen. Daaraan moet het nieuwe Dyade Visma Onderwijs Experience Center ruimte bieden; een thuis voor een organisatie met een rijke geschiedenis die gericht is op de toekomst.

 

Projecteren op het interieur

De herkenbare schoolelementen zijn in het Dyade Visma Onderwijs Experience Center weer op een andere manier toegepast. Door het hele interieur in het wit uit te voeren is een volledig projecteerbare omgeving ontstaan. De verplaatsbare elementen geven volledige vrijheid om voor elke gelegenheid de juiste setting te creëren. in de professionele televisiestudio kan publiek aansluiten, maar kunnen ook online presentaties worden gegeven.De ruimte kan zo worden ingezet voor productpresentaties, vergaderingen en events.

Het Experience Center is het resultaat van de samenwerking van verschillende partners. Door de krachten en ervaringen te bundelen komt het beste bij elkaar samen.

GRIP heeft met het ontwerp al deze bijdragers samengebracht in het ontwerp en de technische uitwerking. De sleutel tot succes ligt in een prettige samenwerking. GRIP projectmanager Janine van Veldhuizen werkte intensief samen met Noortje Tienhoven bij Dyade. Zij kenden elkaar al van een eerder project bij Berenschot. Noortje Tienhoven zei daarover: “Wanneer je elkaar al kent van een eerder project, is de draad zo weer opgepakt. Samenwerken gaat dan als vanzelf. Samenwerken met Janine is een feestje! Ze heeft veel inhoudelijke en technische kennis, is zeer gedreven en bovendien heel spontaan en open in de omgang.”

Wat jaren een droom is geweest, is nu realiteit. Nu biedt Dyade ruimte voor iedereen in het onderwijs om verder te dromen over de toekomst. Dyade is er in ieder geval klaar voor.

www.onderwijsexperiencecenter.nl

 

dyade

Nieuw en oud verbonden

De verschillende ruimtes in het kantoor worden bij elkaar gebracht door de koppelwerkwoorden. Het typische lettertype en de lijnen leggen direct de link met het onderwijs. Door het gebruik van kleuren in een afgezwakte vorm is een vrolijk maar professioneel interieur gecreëerd. Ken jij het nog, marmoleum of ‘apenhaar’ tapijt? Deze waren vroeger al te vinden op scholen, juist daarom zijn deze typische materialen en patronen gebruikt om de juiste sfeer neer te zetten. De zachte vloerafwerking onder de werkplekken, zorgt voor een rustige akoestiek.

"Het resultaat van een goede samenwerking met verschillende partijen, door krachten te bundelen kom het beste bij elkaar samen."

Janine van Veldhuizen
ProjectManager

dyade
Het Onderwijs Experience Center is aan te passen aan de behoefte door middel van (kleuren)verlichting en digitale beelden.

dyade
Achter de keuken is de geheel blauwe vergaderruimte te vinden, voor een actievere brainstormsessie.
dyade
De werkplekken zijn gescheiden van de looppaden d.m.v. akoestische kasten met beplanting. Als divider zijn er klimtouwen uit de gymzaal opgehangen.
dyade
De koppelwerkwoorden zijn door het gehele kantoor met elkaar verbonden, deze woorden koppelen onderwerpen aan een situatie, functie hoedanigheid of eigenschap.
dyade
De geheel roze keuken welke de centrale verbinding is tussen het kantoor het het Onderwijs Experience Center.
  • dyade
  • dyade
  • dyade
  • dyade
  • dyade

Ook een complete no-nonsense aanpak?

Ga aan de slag met GRIP. Bekijk hieronder een aantal van onze oplossingen. Wil je graag kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact op.

Terug naar projecten