GRIP op de tarieven van GRIP Interieurprojecten
BVD advocaten

GRIP op tarieven

Ontdek wat uren kosten én opleveren

Heldere offerte en tarieven

Bij GRIP houden we van transparantie én willen we vanaf het eerste moment grip geven, ook op onze offerte en tarieven. Met onze heldere aanpak houd je ook controle op de kosten van ontwerp en projectmanagement. Download een voorbeeld offerte met onze tarieven of laat een offerte op maat maken aan de hand van een korte (15min.) telefonische offerte intake.

Appels met appels

In ons werk weten we hoe belangrijk het is dat appels met appels worden vergeleken. Daarom willen we graag een aanpak en offerte bieden die aansluit bij de behoefte van jouw organisatie. We houden van een realistische inschatting en houden samen GRIP op de kosten.

Download voorbeeld offerte

Telefonische offerte intake

Wij houden van heldere verwachtingen. Daarom willen wij het zo eenvoudig mogelijk maken om jou zicht te geven op onze aanpak en tarieven voor jouw project. Dit doen wij met een snelle offerte, op basis van een korte telefonische offerte intake.

Zo heb je een plan van aanpak én een offerte, die aansluit bij jouw project en vragen.

ons team
Stap 1:

Plan een afspraak

Via deze link is direct een afspraak te plannen voor een korte telefonische offerte intake.

Stap 2:

Telefonische offerte intake

Binnen 15 minuten bespreken we de omvang van jouw project en welke van de diensten nodig zijn om jouw project een succes te maken. Daarnaast is er tijd voor vragen die op dit moment spelen, zodat we handvatten kunnen geven die direct grip geven.

Stap 3:

Ontvang jouw offerte

Op basis van ons eerste gesprek, overleggen wij een plan van aanpak en offerte. Uiteraard komen wij deze graag mondeling toelichten wanneer hier behoefte aan is. Een offerte is geheel vrijblijvend.

Offerte intake plannen

Wat levert het op?

BVD advocaten

Onafhankelijk én zonder marges of opslagen

Onafhankelijk advies, met een transparante vergoeding voor onze diensten, zónder marges en opslagen.

Wij willen de wereld mooier maken, door open en transparant te werken. Daarom begeleiden wij leveranciers, zonder dat deze aan GRIP een extra (geheime) vergoeding betalen. Omdat wij geen opslag willen, is dit voordeel voor de opdrachtgever.

Download direct het antwoord op de lastige vragen van jouw interieurproject.

GRIP heeft al jaren ervaring en deelt deze graag met jou. Zie onderstaande tools om direct aan de slag te gaan.