Masévon Hardenberg

GRIP heeft een Interieurontwerp en de technische uitwerkingen verzorgd. De uitvoering heeft Masévon zelf gecoördineerd.

Neem contact op

In het Overijsselse Vechtdal, aan de rand van Hardenberg, is het nieuwe pand van Masévon Advanced Systems gesitueerd. In dit bedrijfsonderdeel van de Masévon Group zijn verschillende technologieën onder één dak samengebracht op het gebied van assemblage, verspaning en cleanroom. Allen volgens de hoogste zuiverheidsklassen die bekend zijn in de hightech-industrie.

GRIP ontwikkelde voor deze opdrachtgever een concept dat gebaseerd is op drie verschillende geometrische vormen van schroeven en bouten: een rechte staafvorm, een kruisvorm en een hexagon op basis van een inbussleutel.

  • Klant Masévon
  • Doel Ontwerp gebaseerd op geometrische vormen
  • Locatie Hardenberg
  • Opgeleverd 2020

Deze vormen zijn op de drie etages terug te vinden in onder andere wandafwerking en verlichting. Daarnaast werd de afgeronde vorm van het logo leidend voor kleurvlakken in de vloer en voor de ruimtelijke vormgeving van sanitaire ruimtes en receptiebalie. De magnifieke entree die in één oogopslag alle etages etaleert is een prachtige binnenkomer. De imposante trap leidt naar de 1e etage van waaruit een blik geworpen kan worden op de grote hal aan de achterzijde van het pand. Hierin bevinden zich twee state-of-the-art cleanrooms waar machines geproduceerd en verpakt worden die onderdelen maken voor medische- en ruimtevaart apparatuur.

entree kantoorgebouw

De magnifieke entree die in één oogopslag alle etages etaleert is een prachtige binnenkomer.

kantoorverdieping

De imposante trap leidt naar de 1e etage van waaruit een blik geworpen kan worden op de grote hal aan de achterzijde van het pand.

De afgeronde vormen in het Masévon logo waren leidend voor het ontwerp van de kleurvlakken in de vloerafwerking.

Vaste- en flexwerkplekken wisselen elkaar af op de kantoorvloeren. Voor bellen, focussen en vergaderen kan gebruik gemaakt worden van de daarvoor bestemde faciliteiten.

kantoorinrichting

De kleurvlakken in de vloer blijven onverminderd zichtbaar door het gebruik van glaswanden in plaats van gesloten wanden.

Voor het kleurgebruik van de vlakken in de vloer diende het logo van Masévon als leidraad.

Niek Mustert en Henk Kieft
COO en CEO

"We hebben enorm veel kosten en doorlooptijd kunnen besparen door de heldere uitwerking van het interieurontwerp en de technische tekeningen van GRIP"