Over GRIP interieuradviseurs kantoor in Veenendaal
ons team

Over GRIP interieurprojecten

Waar staat het team van GRIP interieurprojecten in Veenendaal voor en wat kun je van ons verwachten?

GRIP interieurprojecten

GRIP interieurprojecten in Veenendaal is een gevestigde als toonaangevende partner voor het onderzoeken, ontwikkelen en realiseren van een werkomgeving die in balans is. We brengen de behoefte binnen organisaties in beeld, ontwikkelen werkplekconcepten die de balans herstellen en bieden een integrale werkwijze om deze te realiseren. Daarbij verliezen wij budget, planning en kwaliteit nooit uit het oog. Dit doen wij met onze unieke onafhankelijke methode, waardoor onze opdrachtgevers al vanaf 2013 voor ons kiezen.

Wij geloven in een goede balans tussen mooi en functioneel. Al onze ontwerpen zijn uniek, omdat we uitgaan van de specifieke behoefte van onze opdrachtgevers. We kijken naar de behoefte en niet alleen naar de oplossingen die worden gevraagd. Door te luisteren naar de ervaringen van onze opdrachtgevers in onze interieurs hebben we enorm veel kennis. Daarom volgen onze opdrachtgevers onze adviezen ook graag op.

Het GRIP team bestaat uit gemotiveerde specialisten die op elkaar kunnen bouwen. Uitdagingen pakken we aan door ze helder uit te spreken en er niet voor weg te lopen. Dit krijgen wij voor elkaar door proactief te communiceren.
Het team vervult samen alle mogelijke rollen rondom het ontwerpen en realiseren van kantoorinterieurs.

Maak kennis met het team.

 

Ons succes is mede te danken aan de waarden en normen van ons bedrijf:
onafhankelijkheid, aandacht en klantgerichtheid, enthousiasme en humor, deskundigheid, ondernemend en innovatief, stabiliteit en balans en gezamenlijkheid.
Onze opdrachtgevers kiezen voor onze expertise omdat ze geloven in ons credo, ’met veel plezier creëren we ruimte zodat mensen tot bloei komen’.

den ouden
ons team
ons team
ons team