Interieurontwerp voor kantoor: verbouwen of verhuizen?

Interieurontwerp voor kantoor

Welkom bij GRIP interieurprojecten. We helpen je graag!

Onze vloot

Een uniek interieurontwerp voor het kantoor

Een interieurontwerp voor kantoor moet passen bij het bedrijf. Met elkaar vergaderen, werken, samen lunchen of presentaties geven aan de klant. Een interieur moet niet alleen functioneel ondersteunend zijn aan de werkprocessen, maar ook bijdragen aan de sfeer en de motivatie op de werkvloer. Elk bedrijf is uniek, wat maakt dat elk interieurontwerp voor een kantoor ook uniek moet zijn. Bij Grip Interieurprojecten zorgen wij ervoor dat jouw interieur naadloos aansluit op je huisstijl en precies is wat jij voor ogen hebt.

Waarom een nieuw interieur voor het kantoor?

Er zijn veel redenen voor een nieuw interieurontwerp voor het kantoor, zoals:

  • Het huidige interieur is verouderd
  • Een verhuizing naar een nieuwe locatie
  • Het huidige interieur is beschadigd
  • De huisstijl van het bedrijf wordt aangepast

Een nieuw interieurontwerp kan ervoor zorgen dat de werkplekken beter passen bij de organisatie. Denk hierbij aan kleurgebruik, maar ook zeker de opstelling. Is het bijvoorbeeld belangrijk dat collega’s snel kunnen schakelen? Dan is een open ruimte wellicht geschikt. Moeten collega’s zich goed kunnen concentreren? Dan kunnen we zorgen voor ruimten waar zij zich kunnen afzonderen. Voor elke organisatie kunnen wij een geschikt interieurontwerp verzorgen. Of het nou gaat om een moderne kantoorinrichting, landelijke inrichting of industriële inrichting.

Een interieurontwerp voor ieder kantoor

Geen aanvraag is te gek voor ons. Kleuren, stijlen of het gebruik van specifieke vormen. Wij ontwerpen aan de hand van de behoefte van jouw organisatie. Of het nou werkplekken zijn die zowel open als concentratiebevorderend zijn, een gezellige lunch ruimte of ruimten die samenwerking stimuleren. Als toonaangevende interieurontwerper zorgen wij voor een uniek ontwerp voor ieder kantoor.

Balans tussen mooi en functioneel

Wij geven het interieurontwerp voor jouw kantoor een perfecte combinatie van vormgeving en functionaliteit. We starten het traject met het concept ontwerp. Om dit concept te maken kijken we naar de unieke behoeften binnen jouw organisatie. Met een duidelijk idee maken we een 3D model zodat je een goed beeld krijgt van de uiteindelijke uitwerking. Wij vinden het belangrijk dat het ontwerp niet alleen mooi is, maar dat de werkplekken ook praktisch zijn en de dagelijkse processen ondersteunen. Daarom kijken we naast huisstijl ook naar de werkwijze van de organisatie, de werknemers en de doelen van de organisatie. Zo komen we tot een perfecte balans tussen een mooi en functioneel interieur.

Onze interieurprojecten

Wij zijn trots op de vele mooie projecten die wij succesvol hebben afgerond. Stuk voor stuk unieke projecten met een uniek interieur voor het kantoor als resultaat. Bij deze projecten hebben wij een integrale aanpak waarbij interieurontwerp, projectmanagement en bouwbegeleiding volledig op elkaar aansluiten. Lees hieronder over een aantal van onze projecten. Nog meer inspiratie opdoen? Vraag kosteloos ons magazine aan.

Vergadering met het team

Masévon Hardenberg

Masévon Advanced Systems verhuisde naar een nieuw pand aan de rand van Hardenberg. Hier zijn verschillende technologieën samengebracht onder één dak. Technologieën op het gebied van assemblage, verspaning en cleanroom. Het interieurontwerp voor Masévon is gebaseerd op drie verschillende geometrische vormen van schroeven en bouten: een rechte staafvorm, een kruisvorm en een hexagon op basis van een inbussleutel. Deze vormen zijn terug te vinden in de wandafwerking en verlichting. Daarnaast is het logo gebruikt voor de kleurstelling in de vloer en de vormgeving van sanitaire ruimtes en de receptiebalie. Meer lezen over dit project? Klik hier.

Masevon interieurontwerp kantoor

Novo Nordisk

Het project voor Novo Nordisk hebben wij turn-key opgeleverd, van ontwerp tot en met realisatie. Bij het opzetten van een nieuwe locatie, was ook een nieuw interieurontwerp nodig. Novo Nordisk is een wereldwijde producent van farmaceutische middelen. Veel werkzaamheden hebben een vertrouwelijk karakter waarbij overleg nodig is. Het interieurontwerp werd een gesloten kantoorconcept. Geen kantoortuin, maar een combinatie tussen open delen en gesloten overlegruimtes. Benieuwd naar het concept? Klik hier.

Nova Nordisk Interieurontwerp

BTB group

Het project voor BTB group is een mooi voorbeeld van co-creatie. Het interieur is tot stand gekomen in samenwerking met meerdere partijen. Wij waren binnen dit project verantwoordelijke voor de algehele uitstraling en samenhang in het interieur. Het interieur van BTB group stond voorheen volledig in teken van merkuitstraling. Het doel hiervan verschoof en een nieuw interieurontwerp moest het nieuwe doel ondersteunen. Het doel van het kantoor is dat dit een comfortabel vertrekpunt moest zijn voor de uiteenlopende activiteiten van BTB group. De balans tussen functioneel en esthetisch is hierin steeds leidend geweest. Wil je het resultaat zien? Klik hier.

BTB group interieurontwerp kantoor

Ook aan de slag met GRIP?