Ons team

Maak kennis met het team van GRIP interieurprojecten

Werken bij GRIP

De GRIP teamleden

Martin is de oprichter van GRIP. Hij komt graag bij je langs als je een huisvestingsprobleem hebt of behoefte aan een interieurontwerp of projectmanagement. Bevlogen, extravert, helder, duidelijk, creatief en altijd meedenkend biedt hij je een oplossing. Hij gaat voor 100% kwaliteit. Deskundigheid, onafhankelijkheid, specialistische kennis en klanten grip geven op hun interieurproject, daar doet Martin het voor. Hij wordt enthousiast van werkzaamheden die met sales te maken hebben.

Ik wil de wereld graag mooier maken!

Martin van Engelenburg Eigenaar en interieurontwerper

Edwin is mede eigenaar en altijd de rust zelf. Nauwkeurigheid, bedachtzaam, observeren, analyseren en vooruitdenken zijn eigenschappen die Edwin bezit. Hij is verantwoordelijk voor de financiële zaken van GRIP. Van administratie tot begroting en budgetten. Elk kwartaal kan hij vertellen hoe GRIP er voor staat en waar we het komende kwartaal heen willen gaan. Hij houdt processen tegen het licht om ze te verbeteren. Als het nodig is huurt hij hiervoor een extern deskundige in.

Ik haat bonnetjes!

Edwin te Dorsthorst Eigenaar en administrateur

Eline de Graaf houdt zich bezig met personeel en organisatie. Ze start sollicitatieprocedures op, maar zorgt er ook voor dat reiskostendeclaraties worden uitbetaald. Doortastend, nauwgezet, vriendelijk, ontwapend: dat zijn kenmerken van Eline. Naast GRIP is Eline werkzaam voor Compleet in Stijl . Bij Compleet in Stijl is ze operationeel manager.

Veel lachen vind ik belangrijk!

Eline de Graaf HR

Janine is graag ‘in control’ en houdt ervan als alles volgens planning verloopt. Wel zo handig als je manager bent van turnkey projecten. Ze is erg op samenwerking gericht, proactief, nieuwgierig en direct. Als het nodig is communiceert ze helder en duidelijk zodat er geen misverstanden ontstaan of uit de wereld worden geholpen. Janine is het aanspreekpunt voor onze samenwerkingspartners die betrokken zijn bij een project. Je vindt haar regelmatig op de projectlocaties zelf.

Poah Das Mien werk!

Janine van Veldhuizen Projectmanager en interieurontwerper

Vera zorgt voor gedetailleerde technische tekeningen. Ze is duidelijk, gestructureerd en is zeer gefocust. Vera is behulpzaam en helpt graag problemen oplossen. Ze denkt mee en vooruit, zodat het beste resultaat wordt bereikt. Bij elk RealisatieOntwerp zitten er heel wat uurtjes van Vera in, zodat alle details helder zijn.

Dat moet te verklaren zijn!

Vera ten Boom Technisch tekenaar

Robert zorgt er voor dat alle interne werkzaamheden op elkaar worden afgestemd en ingepland. Op die manier kunnen wij onze afspraken met onze klanten nakomen. Hij is rustig, precies, houdt overzicht en bewaakt de kwaliteit. Daarnaast is Robert technisch tekenaar.

Ik ga het ff checken!

Robert Minnebo Planner en technisch tekenaar