Maak kennis met de GRIP teamleden in Veenendaal

Ons team

Maak kennis met het team van GRIP interieurprojecten

Werken bij GRIP

De GRIP teamleden

Michelle is als interieurontwerpster betrokken bij de basis van al onze interieurprojecten. Met haar creatieve ideeën weet ze van ieder plan iets speciaals te maken. Ze is evenwichtig, ze heeft oog voor detail en gaat net dat stapje verder waardoor het helemaal klopt. De nieuwste ontwikkelingen qua producten en materialen volgt ze op de voet. Michelle is helemaal in haar nopjes als alles bij elkaar komt en het klopt.

Zo wordt het nog net iets beter!

Medewerker Michelle Michelle van de Kamp Interieurontwerpster

Martin is de oprichter van GRIP. Hij komt graag bij je langs als je een huisvestingsprobleem hebt of behoefte aan een interieurontwerp of projectmanagement. Bevlogen, extravert, helder, duidelijk, creatief en altijd meedenkend biedt hij je een oplossing. Hij gaat voor 100% kwaliteit. Deskundigheid, onafhankelijkheid, specialistische kennis en klanten grip geven op hun interieurproject, daar doet Martin het voor. Hij wordt enthousiast van werkzaamheden die met sales te maken hebben.

Ik wil de wereld graag mooier maken!

Martin van Engelenburg Eigenaar en interieurontwerper

Edwin is mede eigenaar en altijd de rust zelf. Nauwkeurigheid, bedachtzaam, observeren, analyseren en vooruitdenken zijn eigenschappen die Edwin bezit. Hij is verantwoordelijk voor de financiële zaken van GRIP. Van administratie tot begroting en budgetten. Elk kwartaal kan hij vertellen hoe GRIP er voor staat en waar we het komende kwartaal heen willen gaan. Hij houdt processen tegen het licht om ze te verbeteren. Als het nodig is huurt hij hiervoor een extern deskundige in.

Ik haat bonnetjes!

Edwin te Dorsthorst Eigenaar en administrateur

Eline de Graaf houdt zich bezig met personeel en organisatie. Ze start sollicitatieprocedures op, maar zorgt er ook voor dat reiskostendeclaraties worden uitbetaald. Doortastend, nauwgezet, vriendelijk, ontwapend: dat zijn kenmerken van Eline. Naast GRIP is Eline werkzaam voor Compleet in Stijl. Bij Compleet in Stijl is ze operationeel manager.

Veel lachen vind ik belangrijk!

Eline de Graaf HR

Janine is graag ‘in control’ en houdt ervan als alles volgens planning verloopt. Wel zo handig als je manager bent van turnkey projecten. Ze is erg op samenwerking gericht, proactief, nieuwsgierig en direct. Als het nodig is communiceert ze helder en duidelijk zodat er geen misverstanden ontstaan of uit de wereld worden geholpen. Janine is het aanspreekpunt voor onze samenwerkingspartners die betrokken zijn bij een project. Je vindt haar regelmatig op de projectlocaties zelf.

Poah Das Mien werk!

Janine van Veldhuizen Projectmanager en interieurontwerper

Mike Thijssen zijn naam doet het al vermoeden. Hij gaat geen gevecht uit de weg om een prachtig ontwerp neer te zetten voor onze opdrachtgever. Samen met Michelle zorgt hij ervoor dat de creatieve ideeën concreet worden gemaakt.

 

 

Ik heb veel plezier in mijn werk!

Medewerker Mike Mike Thijssen InterieurVormgever

Vera zorgt voor gedetailleerde technische tekeningen. Ze is duidelijk, gestructureerd en is zeer gefocust. Vera is behulpzaam en helpt graag problemen oplossen. Ze denkt mee en vooruit, zodat het beste resultaat wordt bereikt. Bij elk RealisatieOntwerp zitten er heel wat uurtjes van Vera in, zodat alle details helder zijn.

Dat moet te verklaren zijn!

Vera ten Boom Technisch tekenaar

Bij Tessa kan je terecht voor alle zaken in- en rondom kantoor. Ook houdt zij zich bezig met personeel en organisatie. Daarnaast zorgt zij ervoor dat onze website up to date is en er leuke en interessante berichten worden gepost op social media. Kortom, van alle markten thuis. Tessa is vrolijk en behulpzaam, ze staat graag klaar voor haar collega’s en klanten.

 

 

Geef maar hier, ik regel 't wel!

medewerker Tessa Tessa ten Brinke OfficeManager

Krachtig en recht door zee, dat is Funda. Het soepel laten verlopen van een bouwtraject geeft haar energie. Het creëren en bewaken van een goed lopende planning, dat is haar kracht!

Funda houdt de touwtjes, op ieder vlak, stevig in handen. Is ze het ergens niet mee eens? Dan laat ze zeker van zich horen.

Het liefst zou Funda alles zelf oplossen, helaas gaat dat niet altijd. Maar samen met het sterke team van GRIP kan zij alles aan!

Alles onder controle!

Funda Sahin ProjectManager