Ons team

Martin van Engelenburg

Eigenaar
Interieurontwerper 


Martin is de oprichter van GRIP. Hij komt graag bij je langs als je een huisvestingsprobleem hebt of behoefte aan een interieurontwerp of projectmanagement. Bevlogen, extravert, helder, duidelijk, creatief en altijd meedenkend biedt hij je een oplossing. Hij gaat voor 100% kwaliteit. Deskundigheid, onafhankelijkheid, specialistische kennis en klanten grip geven op hun interieurproject, daar doet Martin het voor. Hij wordt enthousiast van werkzaamheden die met sales te maken hebben.

Edwin te Dorsthorst

Eigenaar
Administrateur


Edwin is mede eigenaar en altijd de rust zelf. Nauwkeurigheid, bedachtzaam, observeren, analyseren en vooruitdenken zijn eigenschappen die Edwin bezit. Hij is verantwoordelijk voor de financiële zaken van GRIP. Van administratie tot begroting en budgetten. Elk kwartaal kan hij vertellen hoe GRIP er voor staat en waar we het komende kwartaal heen willen gaan. Hij houdt processen tegen het licht om ze te verbeteren. Als het nodig is huurt hij hiervoor een extern deskundige in.

Eline de Graaf

HR


Eline de Graaf houdt zich bezig met personeel en organisatie. Ze start sollicitatieprocedures op maar zorgt er ook voor dat reiskostendeclaraties worden uitbetaald. Doortastend, nauwgezet, vriendelijk, ontwapend: dat zijn kenmerken van Eline. Naast GRIP is Eline werkzaam voor Compleet in Stijl . Bij Compleet in Stijl is ze verantwoordelijk voor de sales.

Annemarie Ruseler

Interieurontwerper


Annemarie Ruseler is de zon op het kantoor. Vrolijk, vriendelijk en met een flinke dosis humor. Als het haar werk betreft is ze echter zeer serieus. Ze verheugt zich op elk nieuw ConceptOntwerp waarmee ze aan de slag gaat. Ze is innovatief, heeft een zeer brede productkennis en bekijkt zaken vaak vanuit een andere hoek wat tot verrassende inzichten en ontwerpen leidt.

Janine van Veldhuizen

Projectmanager
Interieurontwerper


Janine is graag ‘in control’ en houdt ervan als alles volgens planning verloopt. Wel zo handig als je manager bent van turnkey projecten. Ze is erg op samenwerking gericht, proactief, nieuwgierig en direct. Als het nodig is communiceert ze helder en duidelijk zodat er geen misverstanden ontstaan of uit de wereld worden geholpen. Janine is het aanspreekpunt voor onze samenwerkingspartners die betrokken zijn bij een project. Je vindt haar regelmatig op de projectlocaties zelf. 

Vera ten Boom

Technisch tekenaar


Vera zorgt voor gedetailleerde technische tekeningen. Ze is duidelijk, gestructureerd en is zeer gefocust. Vera is behulpzaam en helpt graag problemen oplossen. Ze denkt mee en vooruit, zodat het beste resultaat wordt bereikt. Bij elk RealisatieOntwerp zitten er heel wat uurtjes van Vera in, zodat alle details helder zijn.

Carla Hof

Office medewerker
Relatiebeheerder


Carla is betrouwbaar, gestructureerd, kritisch, klantgericht en doortastend. Grote kans dat je haar te spreken krijgt als je belt naar GRIP. Ze beheert de website en ondersteunt bij incidentele projecten. Carla houdt ervan om haar collega’s te ondersteunen en te zorgen dat op kantoor alles op rolletjes loopt. Samen met Martin houdt ze zich bezig met sales.

 

Robert Minnebo

Planner
Technisch tekenaar


Robert zorgt er voor dat alle interne werkzaamheden op elkaar worden afgestemd en ingepland. Op die manier kunnen wij onze afspraken met onze klanten nakomen. Hij is rustig, precies, houdt overzicht en bewaakt de kwaliteit. Daarnaast is Robert technisch tekenaar.


Neem vandaag nog contact op voor een persoonlijke kennismaking. Wij helpen graag grip te krijgen op jouw interieurproject.”

Deze pagina delen