Maak kennis met de GRIP teamleden in Veenendaal

Ons team

Maak kennis met het team van GRIP interieurprojecten

Werken bij GRIP

De GRIP teamleden

Zo wordt het nog net iets beter!

Medewerker Michelle Michelle van de Kamp Interieurontwerpster

Michelle is als interieurontwerpster betrokken bij de basis van al onze interieurprojecten. Met haar creatieve ideeën weet ze van ieder plan iets speciaals te maken. Ze is evenwichtig, ze heeft oog voor detail en gaat net dat stapje verder waardoor het helemaal klopt. De nieuwste ontwikkelingen qua producten en materialen volgt ze op de voet. Michelle is helemaal in haar nopjes als alles bij elkaar komt en het klopt.

Ik wil de wereld graag mooier maken!

Martin van Engelenburg Eigenaar en interieurontwerper

Martin is de oprichter van GRIP. Hij komt graag bij je langs als je een huisvestingsprobleem hebt of behoefte aan een interieurontwerp of projectmanagement. Bevlogen, extravert, helder, duidelijk, creatief en altijd meedenkend biedt hij je een oplossing. Hij gaat voor 100% kwaliteit. Deskundigheid, onafhankelijkheid, specialistische kennis en klanten grip geven op hun interieurproject, daar doet Martin het voor. Hij wordt enthousiast van werkzaamheden die met sales te maken hebben.

Ik haat bonnetjes!

Edwin te Dorsthorst Eigenaar en administrateur

Edwin is mede eigenaar en altijd de rust zelf. Nauwkeurigheid, bedachtzaam, observeren, analyseren en vooruitdenken zijn eigenschappen die Edwin bezit. Hij is verantwoordelijk voor de financiële zaken van GRIP. Van administratie tot begroting en budgetten. Elk kwartaal kan hij vertellen hoe GRIP er voor staat en waar we het komende kwartaal heen willen gaan. Hij houdt processen tegen het licht om ze te verbeteren. Als het nodig is huurt hij hiervoor een extern deskundige in.

Kom maar op! Ik werk die tekening tot in detail uit.

Sem Donkersloot InterieurTekenaar

Sem Donkersloot is onze benjamin! Begonnen als stagiair bij GRIP en nu bij ons werkzaam als InterieurTekenaar. Sem is enthousiast en gaat een uitdaging niet uit de weg. Wanneer er een nieuw project binnen komt staat Sem te springen om aan de slag te gaan met het opzetten van de panden. En werkt dit tot in detail uit. Sem kan het resultaat dan met een grote glimlach op zijn gezicht overhandigen aan de klant.

Poah Das Mien werk!

Janine van Veldhuizen Projectmanager en interieurontwerper

Janine is graag ‘in control’ en houdt ervan als alles volgens planning verloopt. Wel zo handig als je manager bent van turnkey projecten. Ze is erg op samenwerking gericht, proactief, nieuwsgierig en direct. Als het nodig is communiceert ze helder en duidelijk zodat er geen misverstanden ontstaan of uit de wereld worden geholpen. Janine is het aanspreekpunt voor onze samenwerkingspartners die betrokken zijn bij een project. Je vindt haar regelmatig op de projectlocaties zelf.

Ik heb veel plezier in mijn werk!

Medewerker Mike Mike Thijssen InterieurVormgever

Mike Thijssen zijn naam doet het al vermoeden. Hij gaat geen gevecht uit de weg om een prachtig ontwerp neer te zetten voor onze opdrachtgever. Samen met Michelle zorgt hij ervoor dat de creatieve ideeën concreet worden gemaakt.

 

 

Dat moet te verklaren zijn!

Vera ten Boom ProjectTekenaar

Vera zorgt voor gedetailleerde technische tekeningen. Ze is duidelijk, gestructureerd en is zeer gefocust. Vera is behulpzaam en helpt graag problemen oplossen. Ze denkt mee en vooruit, zodat het beste resultaat wordt bereikt. Bij elk RealisatieOntwerp zitten er heel wat uurtjes van Vera in, zodat alle details helder zijn.

Geef maar hier, ik regel 't wel!

medewerker Tessa Tessa ten Brinke OfficeManager & HR

Bij Tessa kan je terecht voor alle zaken in- en rondom kantoor. Zij houdt zich bezig met personeel en organisatie. Daarnaast zorgt zij ervoor dat onze website up to date is en is verantwoordelijk voor het bijhouden van onze sociale. Kortom, van alle markten thuis. Tessa is vrolijk en behulpzaam, ze staat graag klaar voor haar collega’s en klanten.

 

 

Alles onder controle!

Funda Sahin ProjectManager

Krachtig en recht door zee, dat is Funda. Het soepel laten verlopen van een bouwtraject geeft haar energie. Het creëren en bewaken van een goed lopende planning, dat is haar kracht!

Funda houdt de touwtjes, op ieder vlak, stevig in handen. Is ze het ergens niet mee eens? Dan laat ze zeker van zich horen.

Het liefst zou Funda alles zelf oplossen, helaas gaat dat niet altijd. Maar samen met het sterke team van GRIP kan zij alles aan!

We did it again!

Tamara van Engelenburg ProjectManager

De betrokkenheid van Tamara zorgt ervoor dat zij voor de opdrachtgever voelt als een collega. Ze begeleid onze opdrachtgever naar de eindbestemming, namelijk een prachtige nieuwe werkplek.

Tamara’s affiniteit met interieur is groot. Ze zorgt dat ze up to date blijft als het gaat om de nieuwste trends in de interieurwereld. Samen met haar collega’s zorgt zij zo voor een origineel ontwerp voor de opdrachtgever.