Bouwbedrijf Osnabrugge

Osnabrugge Scherpenzeel

Meer faciliteiten voor overleg, ergonomisch meubilair en een gezellige lunch- en samenkomst-ruimte.

Neem contact op

Tijdens bouwwerkzaamheden voor Transportbedrijf Van Heugten in Scherpenzeel leerden Bouwbedrijf Osnabrugge en GRIP elkaar kennen.
Ook het bouwbedrijf was wel toe aan enige interne aanpassingen, aan meer faciliteiten voor vergaderingen, aan goed en ergonomisch verantwoord meubilair en een gezellige lunch- en samenkomstruimte.
De wens was een kleurig kantoor met een frisse en lichte basis. Naast een nieuw interieur hebben we ook meegedacht met het exterieur middels een ontwerp voor de buitengevel. Zowel binnen als buiten is Bouwbedrijf Osnabrugge klaar voor de toekomst!

Ga ook met ons in zee
  • Klant Bouwbedrijf Osnabrugge
  • Doel Een kleurig kantoor met een frisse en lichte basis.
  • Locatie Scherpenzeel
  • Opgeleverd 2020 / 2021

Voor het kleurconcept werd inspiratie gehaald uit het logo. Op basis hiervan werd een aantal behangtypes en wandafwerkingen gekozen. De gele kleur die op veel plekken in het interieur terug te vinden is, is een variant op de gele kleur uit het bedrijfslogo. Het is een fraaie frisse en lichte tegenhanger van de blauwe kleur. De kleuren harmoniƫren, maar hebben ook een versterkend effect op elkaar. Daarnaast zorgt het gebruik van de logo kleuren voor herkenning bij werknemers en bezoekers.

"GRIP heeft voor ons een geweldig mooi plan gemaakt voor de interne verbouwing van ons kantoor en kantine/werk-cafe.
De verbouwing is tot in de puntjes begeleid tot aan de oplevering, ook zijn de kosten en de kwaliteit tijdens het werk bewaakt"

Marco van den Essenburg
Eigenaar

Lunchruimte Osnabrugge
De ruimte op de begane grond faciliteert in uiteenlopende activiteiten: dagelijkse lunch, personeels-feestjes, informele ontmoetingen en de vrijmibo.
Vergaderruimte Osnabrugge
Veel glaswanden zijn voorzien van messing profielen. Passend in het concept en aansluitend op de blauwe en gele kleuren, maar ook chic en uitgesproken.
Lunchruimte Osnabrugge
De centraal gelegen koffievoorziening is bij uitstek de plek voor ontmoetingen en informeel overleg.
Kantoorinrichting Osnabrugge
In de overleg-ruimte op de begane grond is geen directe daglichttoetreding. Er zijn openingen gemaakt die de suggestie wekken van raamkozijnen en voor lichtinval zorgen.
Lunchruimte Osnabrugge
De lunch- annex feest- en personeelsruimte heeft de huiselijke en behaaglijke sfeer gekregen waarnaar de opdrachtgever op zoek was.
  • Lunchruimte Osnabrugge
  • Vergaderruimte Osnabrugge
  • Lunchruimte Osnabrugge
  • Kantoorinrichting Osnabrugge
  • Lunchruimte Osnabrugge
Terug naar projecten