Xantion Ede

De opdrachtgever wilde volledig ontzorgd worden en de werkzaamheden mochten geen invloed hebben op de interne processen

Neem contact op

Kantoor interieur in het water

In 2016 betrok ICT bedrijf Xantion een pand op een zichtlocatie aan de A12. Wens van de opdrachtgever was om volledig ontzorgd te worden; van eerste concept tot en met ingebruikname van het pand. De plannen, uitvoeringswerkzaamheden en inrichting van het kantoor mochten geen invloed hebben op interne processen. Dat was een hele uitdaging!

  • Klant Xantion
  • Doel Een uitgesproken interieur gebaseerd op bedrijfsfilosofie en logkleur
  • Locatie Ede
  • Opgeleverd 2016

Geïnspireerd op de slogan ‘ICT uit de kraan’

heeft GRIP een vrij letterlijke vertaling gemaakt naar een concept dat meteen erg in de smaak viel bij de opdrachtgever. Het geel uit de huisstijl is hierin ruimschoots terug te vinden. Een uitgesproken interieur voor een bedrijf dat opvalt door een unieke benadering van de markt. Het interieur sluit tevens mooi aan bij de opvatting dat alle ICT verzorgd wordt terwijl de voeten van de klant ontspannen in het water bungelen. De steiger, die deels uit planken en deels uit pvc-stroken met een houtdecor bestaat, is de verbinding tussen verschillende afdelingen maar creëert tevens separate hoeken. De hogere delen van de steiger fungeren bovendien als ontmoetingsplek.

Een uitgesproken interieur voor een ICT bedrijf dat opvalt door een unieke benadering van de markt.

Het interieur sluit tevens mooi aan bij de opvatting dat alle ICT verzorgd wordt terwijl de voeten van de klant ontspannen in het water bungelen.

Het geel uit de huisstijl van Xantion is in het interieur ruimschoots terug te vinden.

Marcel van Boheemen
Algemeen directeur

"Ik ben heel tevreden over het overzicht, de ruimtelijkheid en het uitzicht. Ook klanten prijzen de sfeer, de openheid en het eigen karakter van het interieur"

Xantion Ede