Kantoor interieur in het water.

In 2016 betrok ICT bedrijf Xantion een pand op een zichtlocatie aan de A12. Wens van de opdrachtgever was om volledig ontzorgd te worden; van eerste concept tot en met ingebruikname van het pand. De plannen, uitvoeringswerkzaamheden en inrichting van het kantoor mochten geen invloed hebben op interne processen. Dat was een hele uitdaging!

 

Geïnspireerd op de slogan 'ICT uit de kraan'

heeft GRIP een vrij letterlijke vertaling gemaakt naar een concept dat meteen erg in de smaak viel bij de opdrachtgever. Het geel uit de huisstijl is hierin ruimschoots terug te vinden. Een uitgesproken interieur voor een bedrijf dat opvalt door een unieke benadering van de markt. Het interieur sluittevens mooi aan bij de opvatting dat alle ICT verzorgd wordt terwijl de voeten van de klant ontspannen in het water bungelen. De steiger, die deels uit planken en deels uit pvc-stroken met een houtdecor bestaat, is de verbinding tussen verschillende afdelingen maar creëert tevens separate hoeken. De hogere delen van de steiger fungeren bovendien als ontmoetingsplek.

Vraag vrijblijvend ons GRIP interieurprojecten magazine aan.

Bent u benieuwd naar de interieurprojecten die wij reeds hebben mogen realiseren? Ontvang vrijblijvend ons laatste GRIP interieurprojecten magazine!
Deze pagina delen