• Binnenhuisarchitect
    Een uitgesproken interieur voor een ICT bedrijf dat opvalt door een unieke benadering van de markt.

Xantion – Ede

Kantoor interieur in het water.

In 2016 betrok ICT bedrijf Xantion een pand op een zichtlocatie aan de A12. Wens van de opdrachtgever was om volledig ontzorgd te worden; van eerste concept tot en met ingebruikname van het pand. De plannen, uitvoeringswerkzaamheden en inrichting van het kantoor mochten geen invloed hebben op interne processen. Dat was een hele uitdaging!

Geïnspireerd op de slogan ‘ICT uit de kraan’

heeft GRIP een vrij letterlijke vertaling gemaakt naar een concept dat meteen erg in de smaak viel bij de opdrachtgever. Het geel uit de huisstijl is hierin ruimschoots terug te vinden. Een uitgesproken interieur voor een bedrijf dat opvalt door een unieke benadering van de markt. Het interieur sluit tevens mooi aan bij de opvatting dat alle ICT verzorgd wordt terwijl de voeten van de klant ontspannen in het water bungelen. De steiger, die deels uit planken en deels uit pvc-stroken met een houtdecor bestaat, is de verbinding tussen verschillende afdelingen maar creëert tevens separate hoeken. De hogere delen van de steiger fungeren bovendien als ontmoetingsplek.

ConceptOntwerp en 3D Visualisatie.

Aan het einde van de eerste fase, het ConceptOntwerp, worden de getekende plattegrond en de collage samen het uitgangspunt om het geheel te visualiseren. Het digitaal model en de technische tekening presenteren we in 3D beelden. De film stellen we online beschikbaar, zodat deze net zo vaak bekeken kan worden als gewenst. Hieronder vind je de 3D visualisatie van Xantion.

 

Vraag ons GRIP magazine aan of plan een kennismakingsgesprek!

Ben je benieuwd naar de interieurprojecten die wij reeds hebben mogen realiseren?
Ontvang vrijblijvend ons laatste GRIP interieurprojecten magazine of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek!
Deze pagina delen