Kantoor inrichten

Jouw kantoor inrichten, dat is onze deskundigheid. Bij een verbouwing, verhuizing of nieuwbouwplannen zijn wij graag de partner van begin tot eind. Wij helpen je bijvoorbeeld om antwoord te krijgen op de vraag:


Krijg antwoord op jouw verbouw, verhuis en interieur vragen


Een verbouwing of verhuizing is nooit het doel op zich. Een interieurproject is pas geslaagd, als er meetbare verbetering is. Deze verbetering kan liggen in de werksfeer, resultaten of productiviteit. Naast een professioneel interieurontwerp en bouwbegeleiding vindt er ook verandermanagement plaats. Een goed vertrekpunt, om deze verbeteringen te realiseren, is om de juiste vragen te stellen.


“Het interieurontwerp van GRIP gaf ons een kantoor met meer interactie en toch een optimale akoestiek”

Gijs en Saskia van den Broek, Van Heugten TransportKantoor inrichten: Wat heeft onze organisatie nodig?

Iedere organisatie heeft unieke kenmerken welke zichtbaar worden in een missie en visie. Naast de overeenkomsten binnen een bedrijf zijn er ook nog specifieke kenmerken per functie, afdeling en activiteiten. Deze informatie ligt versleuteld in het WORKDayNA van een organisatie.  Dit door GRIP ontwikkelde onderzoek geeft inzicht in het functioneren van je organisatie.  

Door inzicht te krijgen in het WORKDayNA van een organisatie is het mogelijk een werkomgeving te creëren die naadloos aansluit bij de dagelijkse behoefte op de werkplek voor nu en in de toekomst.

Aandachtspunten bij je kantoor inrichten

5 vragen aan je medewerkers zijn bijvoorbeeld:

Wat is je werkritme?

Wie is er en wanneer? Op die manier kun je rekening houden met bezetting en druk.

Wat zijn je activiteiten?

Door de activiteiten in kaart te brengen, kan er worden bepaald welke werkomgeving daar het beste bij ondersteunt. Dit kan resulteren in een diversiteit aan werkplekken. startinterieurprojecten

Welke voorzieningen gebruik je dagelijks? En welke voorzieningen zouden jou nog beter ondersteunen?

Met deze vragen wordt voorkomen dat voorzieningen tussen wal en schip vallen.

Welke ideeën voor sfeer en beleving zijn er?

Zo veel mensen, zo veel wensen. Uiteraard is het niet mogelijk om gehoor te geven aan alle wensen. De vraag naar ideeën voor sfeer en beleving kan een schat aan inspiratie opleveren.

Wat zijn je kansen en risico’s?

Weet wat er leeft. Verandering is spannend, daarom is het goed om te vragen welke kansen en ook risico’s medewerkers zien. Inspelen op deze uitkomsten creëert een situatie waarin verandering gemakkelijker tot stand komt.


Neem contact met mij op en vertel mij wat je vragen zijn. Ik help je graag

– Martin, eigenaar en interieurontwerper

Deze pagina delen