Kantoor inrichten met GRIP Interieurprojecten
kantoor inrichten

Kantoor inrichten

Grip op het kantoor inrichting project van a tot z dankzij ons waterdichte projectmanagement.

Kantoor laten inrichten? Hier moet je rekening mee houden.

Jouw kantoor inrichten, dat doen we het allerliefste. Bij een verbouwing, verhuizing of nieuwbouwplannen zijn wij graag de partner van begin tot eind omdat we écht over alles nadenken. Bijvoorbeeld over demarcatie en lichtkleur & dagritme. 

Voordat we dieper ingaan op het inrichten van een kantoor behandelen we eerst de meest gestelde vragen zodat je een vliegende start kunt maken.

luxe kantoorinrichting scherpenzeel

Trends in kantoorinrichting

De inrichting van een kantoor is veel meer dan alleen maar een plek om te werken. Het is een ruimte die creativiteit, productiviteit en welzijn van werknemers kan stimuleren. Een goed ingericht kantoor kan zelfs bijdragen aan het succes van je bedrijf. Daarnaast is een individuele werkplek per werknemer helemaal niet meer nodig door de opkomst van remote werken. Een goede kantoorinrichter houdt rekening met dit soort zaken. Bekijk onze projecten om te ontdekken of we bij je passen.

Het inrichten van een kantoor kan een tijdrovende klus zijn. Steeds vaker kiezen organisaties er voor om hun kantoor in te laten inrichten door een externe organisatie. GRIP staat voor onafhankelijke turn-key begeleiding, waarbij alleen het belang van de eindgebruiker vooropstaat, van eerste ontwerp tot de eerste dag in een nieuwe omgeving. Onze kracht zit in een integrale aanpak waarbij interieurontwerp, projectmanagement en bouwbegeleiding volledig op elkaar aansluiten.

kantoor inrichten begeleiding

Essentiële elementen van kantoorinrichting

Meubilair

Hier denken mensen vaan als eerste aan wanneer een kantoor moet worden ingericht. Maar dat is natuurlijk lang niet alles. Kies je voor nieuwe ergonomische stoelen en bureaus of ga je voor een duurzaam concept waar je gebruik maakt van recycling en herbruikbare materialen? Denk ook na of je naast werkplekken ook zithoeken wil creëren.

Verlichting

Je collega’s en jij zitten meestal acht uur op een dag op kantoor. Hopelijk niet alleen zittend, maar ook staand ;). Daarom is het juiste licht essentieel wanneer we een kantoor inrichten. Natuurlijk licht is ideaal, maar als dat niet mogelijk is, zorg dan voor voldoende kunstmatige verlichting die niet verblindt of flikkert. Hier geven we graag advies over.

Kleurenschema

Kleuren kunnen de stemming en productiviteit beïnvloeden. Blauw en groen zijn bijvoorbeeld rustgevende kleuren, terwijl rood en geel energie opwekken. Daarnaast heeft je organisatie natuurlijk ook een eigen huisstijl die je graag wilt overbrengen op de bezoeker en je collega’s. Een kantoorinrichting is uitstekend te combineren met een huisstijl. Als voorbeeld laten we je graag het project van Reuma Nederland aan je zien.

Techniek en apparatuur

Een goede indeling van je kantoor zorgt ervoor dat je techniek en apparatuur bijdragen aan efficiëntie, rust en comfort. Een printer zet je natuurlijk niet vol in het zicht en kabels wil je het liefst zo min mogelijk in het zicht en om je heen zien.

Planten en kunst

Wanneer we een kantoor inrichten, willen we dat het kantoor als inspirerende omgeving fungeert, zodat je collega’s prettig hun werk kunnen doen. Door groen toe te voegen aan je kantoorinrichting zorg je zelfs voor extra zuurstof in de lucht. Daarnaast kan kunst aan de muur bijdragen aan een prettige sfeer. En het is ook nog eens gewoon mooi.

Bekijk een aantal interieurs

Hier zijn we trots op!

GRIP op je project start hier.

GRIP heeft al jaren ervaring in kantoor inrichting en deelt deze graag met jou. Zie onderstaande tools om direct aan de slag te gaan.

Vragen? Bel mij gerust

Tamara - Projectmanager