Binnenhuisarchitect voor kantoor: bijdrage aan resultaten

Binnenhuis- architect kantoor

De optimale balans tussen een mooie en functionele werkplek wordt door GRIP gerealiseerd.

Onze aanpak

Binnenhuisarchitect met oog voor balans

Met elkaar werken, vergaderen, collega’s ontmoeten in de koffiehoek of presenteren aan uw klanten. De ruimtes waarin gewerkt wordt moeten stimuleren en inspireren. De ruimte indeling, materialen en kleuren beïnvloeden de beleving. Een binnenhuisarchitect houdt zich bezig met alle aspecten van de inrichting; kleur, licht (zowel kunst- als daglicht), vorm en materiaal.

Als binnenhuisarchitect voor je kantoor dienen wij rekening te houden met de balans tussen de verschillende werkmogelijkheden. De juiste verhouding tussen deze werkmogelijkheden dient afgestemd te worden op de werknemers en de processen die we willen ondersteunen. Wij adviseren om te starten met ons WORKDayNA. Je krijgt dan zicht op de behoeften binnen je organisatie.

Interieur voor kantoor

Bekijk de interieurs die wij mochten ontwerpen en uitvoeren voor onze opdrachtgevers.

Waarom een interieur ontworpen door ons?

 • Bijdrage aan resultaten

  Het doel van een interieurproject is niet het creëren van een aantrekkelijk bedrijfsinterieur op zich. Wij hebben veel ervaring in het ontwikkelen van een integraal ontwerp waarbij vormgeving en functionaliteit op elkaar zijn afgestemd. Zo ontstaat een ontwerp dat bijdraagt aan de dagelijkse processen én de resultaten. Gedrag, omgeving en faciliteiten zijn met elkaar verbonden. Duurzame verandering in een werkomgeving op slechts één van deze gebieden is gedoemd te mislukken.

 • Projectbegeleiding

  Voor jou is het fijn als je geen omkijken hebt naar het ontwerp, afbouw en overige randzaken bij een interieurtraject. Een verbouwing of verhuizing geeft al druk genoeg. GRIP kan je daar als interieurarchitect voor je kantoor bij helpen. Bij het ontwikkelen van een interieur ontwerp is het belangrijk om nog niet belemmerd te worden door technische details. De vormgeving en de functie staan voorop. Wanneer dit vorm heeft gekregen in een interieurontwerp is het de kunst dit goed te vertalen richting de realisatie. In onze werkwijze is het vastleggen van details een belangrijke onderdeel. Tijdens het coördineren van de uitvoering wijst onze projectmanager dan ook regelmatig op de informatie op de tekeningen. Dit voorkomt een boel ellende, want voorkomen is beter dan genezen.

 • Samen sterker

  Het GRIP team bestaat uit verschillende talenten. Tijdens een project zijn diverse mensen betrokken. De interieurarchitect bewaakt het gehele traject, is betrokken tijdens het ConceptOntwerp en het RealisatieOntwerp, maar tevens, hetzij iets meer op afstand, tijdens de RealisatieBegeleiding wanneer de projectmanager de lopende zaken coördineert.

  Tijdens het ConceptOntwerp krijgt de conceptueel ontwerper de ruimte om vormgeving vanuit verschillende invalshoeken te bekijken, waardoor een uniek en passend ontwerp ontstaat. De technisch tekenaar legt deze ideeën vast in een digitaal model en werkt alles technisch uit. Juist door die samenwerking komen vormgeving en functie bij elkaar, wat leidt tot fraaie en treffende interieurprojecten. Bijkomend voordeel van een samenwerkend projectteam is dat meerdere mensen op de hoogte zijn van de status van een project.

 • Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen?

  We maken graag kennis! De koffie/thee staat klaar in Veenendaal. Neem contact op voor het maken van een vrijblijvende kennismaking.

Xantion Ede