Binnenhuisarchitect kantoor

De optimale balans tussen een mooie en functionele werkplek wordt door GRIP, binnenhuisarchitect voor kantoor, gerealiseerd. Met elkaar werken, vergaderen, collega’s ontmoeten in de koffiehoek of presenteren aan uw klanten. De ruimtes waarin gewerkt wordt moeten stimuleren en inspireren. De ruimte indeling, materialen en kleuren beïnvloeden de beleving. Een binnenhuisarchitect houdt zich bezig met alle aspecten van de inrichting; kleur, licht (zowel kunst- als daglicht), vorm en materiaal. 

Binnenhuisarchitect voor kantoor met oog voor balans

Als binnenhuisarchitect voor uw kantoor dienen wij rekening te houden met de balans tussen de verschillende werkmogelijkheden. De juiste verhouding tussen deze werkmogelijkheden dient afgestemd te worden op de werknemers en de processen die we willen ondersteunen. Omdat processen kunnen veranderen, weten we ook dat de behoefte binnen een werkplek kan veranderen. Veranderingen in de werkomgeving en processen stuiten van nature op weerstand. Door tijdens een interieurontwerp na te denken over het wegnemen van factoren die storen, kan dit bijdrage aan de positieve beleving van een werkomgeving. De juiste verhouding creëren voor de behoefte van vandaag is slechts het begin, dynamisch blijven om de balans in veranderende omstandigheden terug te vinden geeft de echt winst. Een organisatie die inspeelt op de veranderende behoefte van de markt houdt zijn processen daarom regelmatig tegen het licht. 

Binnenhuisarchitect kantoor

Bijdrage aan resultaten

Het doel van een interieurproject is niet het creëren van een aantrekkelijk bedrijfsinterieur op zich. Wij hebben veel ervaring in het ontwikkelen van een integraal ontwerp waarbij vormgeving en functionaliteit op elkaar zijn afgestemd. Zo ontstaat een ontwerp dat bijdraagt aan de dagelijkse processen én de resultaten. Gedrag, omgeving en faciliteiten zijn met elkaar verbonden. Duurzame verandering in een werkomgeving op slechts één van deze gebieden is gedoemd te mislukken. 

Projectbegeleiding

Voor u is het fijn als u geen omkijken hebt naar het ontwerp, afbouw en overige randzaken bij een interieurproject. Een verbouwing of verhuizing geeft al druk genoeg. GRIP kan u daar als interieurarchitect voor uw kantoor bij helpen. Bij het ontwikkelen van een ConceptOntwerp is het belangrijk om nog niet belemmerd te worden door technische details. De vormgeving en de functie staan voorop. Wanneer dit vorm heeft gekregen in een interieurontwerp is het de kunst dit goed te vertalen richting de realisatie. In onze werkwijze is het vastleggen van details een belangrijke onderdeel. Tijdens het coördineren van de uitvoering wijst onze projectmanager dan ook regelmatig op de informatie op de tekeningen. Dit voorkomt een boel ellende, want voorkomen is beter dan genezen.

Geïnteresseerd? 

Bel 0318 – 237 396 voor een vrijblijvende kennismaking en laat ons GRIP op uw project krijgen.

Deze pagina delen