Interieurarchitect kantoor: vormgeving en functie afstemmen

Interieur- architect voor kantoor

Een ontwerp dat bijdraagt aan de dagelijkse processen én resultaten

het GRIP team

Perfecte balans

De perfecte balans tussen een mooie en functionele werkplek wordt door GRIP, interieurarchitect voor je kantoor, gerealiseerd.

Met elkaar vergaderen, werken, collega’s ontmoeten in de koffiecorner of presenteren aan uw klanten.
De ruimte waarin je werkt moet stimuleren en inspireren. De indeling van de ruimte, materialen en kleuren beïnvloeden deze beleving.
Een interieurarchitect houdt zich bezig met alle aspecten van het interieur; kleur, licht (zowel kunst- als daglicht), vorm en materiaal.

Een interieurarchitect voor je kantoor dient rekening te houden met de balans tussen de diverse werkmogelijkheden bij jou op kantoor. Deze dienen afgestemd te worden op de mensen en de processen die we willen ondersteunen. Wanneer we rekening houden met het feit dat processen kunnen veranderen, weten we ook dat de behoefte binnen een werkomgeving kan veranderen. Veranderingen in de werkomgeving en processen stuiten van nature op veel weerstand. Door tijdens een interieurontwerp na te denken over het wegnemen van factoren die storen, kan dit bijdrage aan de positieve beleving van een werkomgeving.

Voorbeelden van kantoorinterieurs

Voor al onze opdrachtgevers maken wij een passend ontwerp. Bekijk en laat je inspireren!

In kaart brengen

De balans creëren voor de behoefte van vandaag is daarom slechts het begin, dynamisch blijven om de balans in veranderende omstandigheden terug te vinden geeft de echt winst. Een organisatie die wil inspelen op de veranderende behoefte van de markt houdt zijn processen daarom regelmatig tegen het licht.

Zet de eerste stap in je kantoor interieurtraject met ons WORKDayNA!

Novo Nordisk Alphen ad Rijn