Bouwbegeleiding bij een kantoor interieurontwerp door GRIP

Bouwbegeleiding inrichting kantoor

De onafhankelijke turn-key partner.

Maak kennis

Bouwbegeleiding bij een interieurproject

Door bouwbegeleiding kun je er voor zorgen dat een kantoorinterieurproject goed verloopt. Voor veel mensen is het lastig zich voor te stellen welke mogelijkheden een lege, casco, ruimte te bieden heeft. Daarnaast ontbreken de eerste primaire zaken als installaties en wanden. Waarom zou je je zo’n uitdaging op de hals halen? Liever een turn-key kantoor, waar alles is geregeld.

In het dagelijks leven komen veel mensen al oren en ogen te kort. Wanneer een verhuizing of kantoorverbouwing zich aandient, loopt dat tekort alleen maar op. De druk van een bedrijfsinterieur project wordt pas zichtbaar als het geheel gerealiseerd moet worden. Wij zorgen ervoor dat je grip krijgt van a tot z met onze overzichtelijke aanpak.

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

ontwerp kantoorinrichting

"Ik gun iedereen GRIP op het project"

Marieke Sanders
Marieke SandersK3Delta
Masévon Group kantoorontwerp

“Besparingen door heldere uitwerking“

Niek MustertCOO - Masévon Group
Kantoorontwerp

"Een goede klik met de GRIP projectmanager"

Noortje Tienhooven
Noortje TienhoovenFacilitair manager - Berenschot
Inrichting kantoor

"Wij zijn weer klaar voor de toekomst"

Frank van ElslandEigenaar - Quattri

Hieronder vier tips hoe je er voor kunt zorgen dat een interieurontwerp voor kantoor goed verloopt.

 • Goed begin is het halve werk

  Bedenk welke vragen er kunnen komen en geef complete antwoorden. Zo loopt het lekker vlot door omdat de vakman geen voordehand liggende controle vragen hoeft te stellen. Concreet? Geef details aan op de tekening.

 • Kijk vooruit

  In de planning is al te zien wat er aan werkzaamheden gaat komen. Een bouwoverleg is niet om brandjes te blussen, maar om met elkaar vooruit te komen en details met elkaar af te stemmen. Plan dus regelmatig bouwoverleggen.

 • Iemand is niemand

  Wijs taken duidelijk toe aan mensen. Wanneer iedereen denkt dat iemand het zal doen, is er een grote kans dat uiteindelijk niemand het doet. Maak daarom een actie-overzicht met daarbij een naam.

 • Investeer in ervaring

  Ervaring geeft een vooruitziende blik. Met het investeren in een projectmanager, die de bouwbegeleiding verzorgt, verklein je het risico op faalkosten aanzienlijk. Dat is heel wat waard! Zorg daarom voor goede bouwbegeleiding.

bouwcoordinatie budgetbewaking

We helpen je graag!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
GRIP pand Veenendaal