Bedrijfsinterieur en cultuur

Uw bedrijfsinterieur heeft veel te maken met de cultuur waarin u werkt. GRIP Interieurprojecten heeft veel ervaring in het ontwikkelen van een integraal ontwerp waarbij vormgeving en functionaliteit in balans zijn in uw bedrijfsinterieur samen met de cultuur. Zo ontstaat een ontwerp dat bijdraagt aan de dagelijkse processen én resultaten.

Een 3D visualisatie geeft een realistisch beeld van een omgeving die nog gerealiseerd moet worden. 

Balans creëren in uw bedrijfsinterieur

De balans in uw bedrijfsinterieur tussen de diverse werkmogelijkheden dient afgestemd te worden op de mensen en de processen die we willen ondersteunen.

Wanneer we rekening houden met het feit dat processen kunnen veranderen, weten we ook dat de behoefte binnen een werkomgeving kan veranderen. De balans creëren voor de behoefte van vandaag is daarom slechts het begin, dynamisch blijven om de balans in veranderende omstandigheden terug te vinden geeft de echt winst in uw bedrijfsinterieur.

Uniek en onderscheidend

Elke organisatie heeft een unieke manier van werken. De werkplek dient hierin ondersteunend te zijn. Tevens bestaat de behoefte om onderscheidend te zijn van concurrenten. Diverse sectoren hebben moeite met het vinden van het juiste personeel en hen vast te houden. Een prettige werkplek maakt daarin het verschil.

Door inzicht in de manier van werken te verkrijgen en behoeften in kaart te brengen, ontstaat een overzicht van de benodigde gegevens. Het maken van keuzes in de balans tussen werkwijze, faciliteiten en omgeving verschaft inzicht voor de nodige vervolgstappen.

Inspiratie opdoen bij vergelijkbare organisaties kan heel nuttig zijn maar onthoud dat een goed werkplekconcept maatwerk is.

Budget, kwaliteit en planning

Bij GRIP Interieurprojecten als uw interieurarchitect voor uw kantoor zijn budget, kwaliteit en planning onlosmakelijk met elkaar verbonden. Om tot een realistisch ontwerp te komen is het belangrijk dat er duidelijke kaders zijn gesteld. Wij geven hier antwoord op door onafhankelijk inzicht te geven middels een realistische begroting. Een realistische planning valt of staat bij de haalbaarheid ervan en dient vooraf bekend te zijn. Wanneer zich vertragingen voordoen kan de schade tot een minimum beperkt worden door vroegtijdige bijsturing.

Coördineren en bewaken

Iedereen op de hoogte, dat vraagt om een coördinator. Iemand die de partijen aanstuurt, controleert en leiding geeft. Hiervoor zijn een duidelijk aanspreekpunt, een zichtbare eindverantwoordelijke en duidelijke communicatie onmisbaar.

GRIP Interieurprojecten is, als uw binnenhuisarchitect voor kantoor, dat aanspreekpunt, onafhankelijk en levert geen producten. Wij bewaken de kwaliteit van het eerste 3D ontwerp tot en met de eerste dag in een nieuwe pand of vernieuwde omgeving.


Neem contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking en laat ons GRIP krijgen op jouw interieurproject. Ik help je graag

– Martin


GRIP op uw interieurprojecten!

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Laat ons GRIP op uw project krijgen. Bel: 0318 237 396

ga naar de contactpagina

Deze pagina delen