Industriële kantoorinrichting

GRIP interieurprojecten is gespecialiseerd in industriële kantoorinrichting en alles wat daarmee samenhangt. Onze medewerkers helpen je graag vanaf het moment van de zoektocht naar een bedrijfspand tot aan de dag van de verhuizing van kantoor. GRIP interieurprojecten houdt graag grip op de balans tussen vormgeving en functionaliteit. Lees meer over Onze integrale aanpak.

Industriële kantoorinrichting

Het verschil tussen een mooie of goede industriële kantoorinrichting is de balans tussen vormgeving en functionaliteit. Maar wat is nu goede vormgeving? Een doordacht interieurontwerp is de basis en functioneert als een kapstok. Keuzes, zoals kleuren, materialen en vormen zijn af te leiden uit dit concept. Ontwerpen zonder een fundering zijn veelal te herkennen aan een sterke neiging naar trendkleuren en -vormen.

vdbroekheteteren
Bekijk ons project bij Van den Broek in Heteren

Voor veel bedrijven, waarin de vormgeving langer dan een jaar actueel moet zijn, is een op trend gebaseerd ontwerp niet wenselijk. In vaak zeer korte tijd is de kostbare investering achterhaald en de uitstraling van de organisatie daarmee niet meer in lijn met de wensen.

GRIP interieurprojecten maakt graag ontwerpen die aansluiten bij de identiteit van uw bedrijf en verder gaan dan de trend.


“Het interieurontwerp van GRIP gaf ons een kantoor met meer interactie en toch een optimale akoestiek”

Gijs en Saskia van den Broek, Van Heugten TransportTijdens de hectiek van een verhuizing of verbouwing vragen heel veel onderwerpen de aandacht. Wanneer de planning op zijn einde loopt zijn er diverse partijen betrokken om de laatste puntjes op de i te zetten. Een projectmanager geeft de volledige aandacht die een project verdient. Zo kan de planning, het budget, maar ook de geleverde kwaliteit worden bewaakt.

Medewerkers nemen in het proces!

Een verbouwing of kantoorverhuizing is geen doel op zich. Een interieurproject is pas geslaagd, als er meetbare verbetering is. Deze verbetering kan liggen in de werksfeer, resultaten of productiviteit van de organisatie. Naast interieurontwerp en bouwbegeleiding vindt er ook verandermanagement plaats. Een goed vertrekpunt, om deze verbeteringen te realiseren, is om de juiste vragen te stellen. Dit kan via ons digitale WORKDayNa onderzoek.

Met respect voor mens, methode en middelen gaat GRIP interieurprojecten van start met een onderzoek om daarna een passend interieurontwerp te maken. Daarnaast is zorg voor het proces van de start tot de eerste dag in een nieuw kantoor wat het werkelijke verschil maakt. 


“Een goed ontwerp kan alleen ontstaan vanuit de juiste informatie. Dit doen wij met een medewerkersonderzoek. Daar help ik je graag bij.”

– Martin


Deze pagina delen