Kantoorinrichting van zoektocht bedrijfspand naar verhuizing

Kantoor inrichting

Wij zijn gespecialiseerd in kantoorinrichtingen en alles wat daarmee samenhangt.

Neem een duik

Wat kunnen we voor je betekenen?

GRIP interieurprojecten is gespecialiseerd in kantoorinrichtingen en alles wat daarmee samenhangt. Wij adviseren je graag vanaf het moment van de zoektocht en onderhandelingen tot aan de dag van de verhuizing. Zo houden we grip op de balans tussen vormgeving en functionaliteit op een kantoor vanaf het eerste moment.

Voor veel organisaties, waarin de vormgeving langer dan een jaar actueel moet zijn, is een op trend gebaseerd ontwerp niet wenselijk. In korte tijd is de kostbare investering achterhaald en de uitstraling van de organisatie daarmee niet meer in lijn met de wens. Een actuele uitstraling creëren, zonder deze te baseren op een trend, is de oplossing. GRIP interieurprojecten maakt graag ontwerpen die aansluiten bij de identiteit van een organisatie en verder gaan dan de trend.

Vergeet je medewerkers niet mee te nemen in het proces!

Een verbouwing of verhuizing is nooit een doel op zich. Een interieurproject is pas geslaagd, als er meetbare verbetering is. Deze verbetering kan liggen in de werksfeer, resultaten of productiviteit. Naast interieurontwerp en bouwbegeleiding vindt er ook verandermanagement plaats.

Een goed vertrekpunt, om deze verbeteringen te realiseren, is om de juiste vragen te stellen. Dit kan door middel van ons digitale WORKDayNa onderzoek. Het WORKDayNA van GRIP interieurprojecten geeft inzicht, overzicht en uitzicht op een passend werkplekconcept voor jouw kantoor. Het bestaat o.a. een digitaal medewerkersonderzoek.

WORKDayNA

Je krijgt antwoord op o.a. de volgende vragen.

 • Werkritme

  Het is goed om zicht te hebben wie er, wanneer, wel of niet is. Zo kan er rekening worden gehouden met bezetting en druk.

 • Activiteiten

  Door de activiteiten in kaart te brengen, kan er worden bepaald welke werkomgeving daar het beste bij ondersteunt. Dit kan resulteren in een diversiteit aan werkplekken.

 • Voorzieningen

  Welke voorzieningen gebruik je dagelijks? En welke voorzieningen zouden jou nog beter ondersteunen? Met deze vragen wordt voorkomen dat voorzieningen tussen wal en schip vallen.

 • Beleving

  Zo veel mensen, zo veel wensen. Uiteraard is het niet mogelijk om gehoor te geven aan alle wensen. De vraag naar ideeën voor sfeer en beleving kan een schat aan inspiratie opleveren.

 • Kansen en risico's

  Weet wat er leeft. Verandering is spannend, daarom is het goed om te vragen welke kansen en ook risico’s medewerkers zien. Inspelen op deze uitkomsten creëert een situatie waarin verandering gemakkelijker tot stand komt.

  Met oog voor mens, methode en middelen gaat GRIP interieurprojecten van start met een onderzoek om daarna een passend interieurontwerp te maken. Daarnaast is zorg voor het proces tot de eerste dag in een nieuw kantoor wat het werkelijke verschil maakt. Een integrale aanpak waar verandermanagement, ook wel changemanagement, geen bijrol maar een hoofdrol speelt.

BSR Tiel overlegplekken

Bekijk hier een aantal kantoorinrichtingen

BSR Tiel open kantoorruimte
BSR Tiel vergaderen
Kantoorontwerp
grip interieurprojecten
directiekantoor
Interieurontwerp bedrijfskantine
Flynth Alphen aan den Rijn