Van Heugten Scherpenzeel

Een tijdloos ontwerp met een optimale akoestiek.

Neem contact op

Een tijdloos ontwerp met robuuste elementen en een lichte hang naar chic, was de opdracht waarmee GRIP voor Van Heugten Transport aan de slag ging.

Daarnaast lag het accent op akoestiek en een transparante indeling van het kantoorpand.

De werkzaamheden van Van Heugten, waarbij de routes en activiteiten van hun internationale transporten op de voet gevolgd worden, zorgen voor veel interactie en vragen daarmee vanzelfsprekend om optimale akoestiek.

  • Klant Van Heugten Transport
  • Doel Tijdloos ontwerp met robuuste elementen en een lichte hang naar chic
  • Locatie Scherpenzeel
  • Opgeleverd 2019

Het bouwkundige ontwerp dat voorhanden was, toonde een indeling met gangen en deuren.

Dit werd door GRIP getransformeerd naar een meer open indeling.

De kern met garderobe, sanitaire ruimtes en wachtzitje werd ingezet als een natuurlijke scheiding tussen verschillende afdelingen waardoor voor iedere activiteit de juiste werkplek tot stand gekomen is.

De centraal geplaatste kast in het directiekantoor dient als divider tussen werkplek en vergaderruimte.

Door de functies van entree, wachtruimte, garderobe, repro en pantry te combineren ontstaat ruimte en licht. Een open office met dynamische werkplekken.

De lunch-ruimte is voorzien van akoestische wandvullende afbeeldingen van de Europese bestemmingen van Van Heugten.

Gijs en Saskia van den Broek
Directeur en P&O adviseur

"Een tijdloos ontwerp met robuuste elementen en een lichte hang naar chic. Onze nieuwe thuisbasis bevalt prima"