Interieurontwerp voor kantoor van K3 te Andelst | GRIP Interieurprojecten

K3 Andelst

Een plek realiseren waarin iedereen zich welkom en thuis voelt en die de K3 missie en -visie weergeeft.

Neem contact op

Sinds 1928 houdt K3 zich bezig met grondstofwinning. Zaten medewerkers van K3 voorheen verspreid over verschillende locaties, sinds afgelopen februari is het grootste deel van hen samengebracht in het nieuwe pand in Andelst. Eenheid creëren, een plek realiseren waarin iedereen zich welkom en thuis voelt en die de K3 missie en -visie weergeeft. Dat was het wensen- en eisenpakket waarmee GRIP in september 2017 aan de slag ging. De grootste uitdaging was het realiseren van een optimaal kantoor ontwerp afgestemd op de werkzaamheden van heel verschillende afdelingen.

Een pvc-vloer meandert als de contouren van een bodemlaag door de afdelingsvloeren. Het is echt een blikvanger geworden in het interieur. Het werkcafé biedt plek voor informeel overleg, ontspanning en dient tevens als bedrijfskantine.

Ga ook met ons in zee
  • Klant K3
  • Doel Een kantoor afgestemd op de verschillende afdelingen
  • Locatie Andelst
  • Opgeleverd 2018

Het kleurenpalet voor wandafwerking en stoffering is afgestemd op de verschillende afdelingen waaruit K3 bestaat. Daarmee is een palet ontstaan van vijf vergrijsde kleuren die nooit tegelijkertijd waarneembaar zijn omdat de afdelingen meerdere etages en vleugels beslaan. Deze kleuren dienen tevens ter oriëntatie; waar in het pand bevind ik mij? De moderne werkplekken, waarvan het merendeel verstelbaar is van zit- naar stahoogte, zijn voorzien van een onderstel van blank gelakt staal. De eikenhouten werkbladen zijn afgestemd op de pvc-vloer, wat zorgt voor eenheid in het totaalbeeld.

"Of het nu nieuwbouw of verbouw is van een kantoor, ik gun iedereen GRIP op het project"

Marieke Sanders
Directie assistent

Kantoorinrichting K3
Het kleurenpakket voor wandafwerking en stoffering is afgestemd op de verschillende afdelingen waaruit K3 bestaat. Deze kleuren dienen tevens als oriëntatie.
Moderne kantoorinrichting
Een interieur dat past als een maatpak voor K3. Er is een optimale werkplek gerealiseerd voor de werkzaamheden van zeer uiteenlopende afdelingen.
Kantoorinrichting K3
Het middenpad meandert als de contouren van een aardlaag door de afdelingsvloeren bij K3. Sinds 1928 houdt het bedrijf zich bezig met grondstofwinning.
  • Kantoorinrichting K3
  • Moderne kantoorinrichting
  • Kantoorinrichting K3
Terug naar projecten