• Het kleurenpalet voor wandafwerking en stoffering is afgestemd op de verschillende afdelingen waaruit K3 bestaat. Deze kleuren dienen tevens als oriëntatie.

Bedrijfsverhuizing naar de A15.

Sinds 1928 houdt K3 zich bezig met grondstofwinning. Zaten medewerkers van K3 voorheen verspreid over verschillende locaties, sinds afgelopen februari is het grootste deel van hen samengebracht in het nieuwe pand in Andelst. Eenheid creëren, een plek realiseren waarin iedereen zich welkom en thuis voelt en die de K3 missie en -visie weergeeft. Dat was het wensen- en eisenpakket waarmee GRIP in september 2017 aan de slag ging. De grootste uitdaging was het realiseren van een optimaal kantoor ontwerp afgestemd op de werkzaamheden van heel verschillende afdelingen.

Bijzondere vloerafwerking.

Een pvc-vloer meandert als de contouren van een bodemlaag door de afdelingsvloeren. Het is echt een blikvanger geworden in het interieur. Het werkcafé biedt plek voor informeel overleg, ontspanning en dient tevens als bedrijfskantine. Het kleurenpalet voor wandafwerking en stoffering is afgestemd op de verschillende afdelingen waaruit K3 bestaat. Daarmee is een palet ontstaan van vijf vergrijsde kleuren die nooit tegelijkertijd waarneembaar zijn omdat de afdelingen meerdere etages en vleugels beslaan. Deze kleuren dienen tevens ter oriëntatie; waar in het pand bevind ik mij? De moderne werkplekken, waarvan het merendeel verstelbaar is van zit- naar stahoogte, zijn voorzien van een onderstel van blank gelakt staal. De eikenhouten werkbladen zijn afgestemd op de pvc-vloer, wat zorgt voor eenheid in het totaalbeeld.

Heldere verwachtingen door 3D visualisatie.

Het ontwerp is volledig in 3D uitgewerkt. Zo is het mogelijk om door het pand te bewegen nog voor de eerste werkzaamheden hebben plaats gevonden. Aan de hand van de beelden wordt het interieurontwerp vastgesteld.

Vraag ons GRIP magazine aan of plan een kennismakingsgesprek!

Ben je benieuwd naar de interieurprojecten die wij reeds hebben mogen realiseren?
Ontvang vrijblijvend ons laatste GRIP interieurprojecten magazine of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek!
Deze pagina delen