Hekkelman - GRIP Interieurprojecten

Hekkelman

Alles onder één dak

Neem contact op

Alles onder één dak. De verhuizing komt voort uit de visie van Hekkelman Advocaten, hun vraag was duidelijk; een professioneel kantoor passend bij onze dienstverlening en kernwaarden én tegelijkertijd een kantoor waarbij ruimte is voor samenwerken en werkplezier. Door de ingebruikname van het nieuwe kantoor is er meer ruimte om samen te werken, elkaar op te zoeken, meer ruimte voor ontspanning en te sparren met elkaar. Om die manier bundelen zij de krachten van de experts. Het pand aan de Oranjesingel in Nijmegen is nu niet alleen een symbool van eenheid, maar ook van een sterke en geïntegreerde juridische dienstverlener.

Op de begane grond is de plattegrond van het pand goed zichtbaar. De imposante entreehal met zijn hoge vides en imposante marmeren receptiebalie hebben een uitstraling van allure. Met daarachter de vergaderruimtes in diverse grootten die allen een stukje Nijmegen met zich meedragen. De wandvullende peesframes geven een mooi beeld van het hedendaagse Nijmegen. Hier bevinden zich ook de belcellen die ruimte bieden voor het een op een digitaal vergaderen.

 

Ga ook met ons in zee
  • Klant Hekkelman
  • Doel Alles onder één dak waar alle disciplines samenkomen.
  • Locatie Nijmegen
  • Opgeleverd 2023

Multi inzetbare ruimte

Het Hekkelman restaurant en het werkcafé met hun groen marmeren bars en intieme sfeer geven de ruimte voor multi-inzetbaar gebruik. Voor zowel een informeel overleg, de lunch en een koffie momentje met de collega’s. Naast het restaurant vindt men het auditorium waar voor grote groepen presentaties en cursussen gegeven kunnen worden.

Samenwerkplekken

Het basis ontwerp voor de werkplekken, dat reeds is toegepast op de 3e verdieping, is doorgetrokken naar de 1e en 2e verdieping. Hier zijn af te sluiten werkplekken gecreëerd maar ook samenwerkplekken waar de Hekkelmannen en vrouwen met elkaar kunnen sparren.

Akoestiek

Door het gebruik van veel akoestische materialen en producten is de rust op de werkplekken gewaarborgd. Denk hierbij aan het akoestische plafond, peesframes voor aan de wanden en de zachte vloerafwerking.

"Als de samenwerking voelt als collega's dan weet je dat het goed zit. We zijn trots op wat we samen hebben neergezet!"

Tamara van Engelenburg
ProjectManager

De afbeelding op het peesframe, is een knipoog naar Nijmegen.
Akoestische oplossingen d.m.v. vilt panelen.
Combinaties van open en gesloten vergaderruimten.
Een intiem en knus auditorium, de wandverlichting zorgt voor een echte eyecatcher in de ruimte.
Het Hekkelman Café geeft ruimte voor gezamenlijke lunches en informele borrels.

Ook een complete no-nonsense aanpak?

Ga aan de slag met GRIP. Bekijk hieronder een aantal van onze oplossingen. Wil je graag kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact op.

Terug naar projecten