Dr. Oetker - GRIP Interieurprojecten

Dr. Oetker

Create a taste of home

Neem contact op

Create a taste of home. Dat is waar het bij Dr. Oetker allemaal om draait. Wanneer je binnenstapt in de vernieuwde entreezone van het kantoor van Dr. Oetker ervaar je het gevoel van samen zijn. Je wil direct aan de slag gaan om de heerlijkste baksels te maken. De verbinding tussen entree en het restaurant begint al bij binnenkomst. Vanaf de entree is een lang maatwerkmeubel gecreëerd dat doorloopt tot de grote vergaderruimte. Het is de kern en verbinding van de ruimtes. In het meubel zit een coffee corner, verschillende zitplekken, ruimte voor de producten van Dr. Oetker en een bar waar de proeverij plaatsvindt. De lengte van de ruimte wordt hierdoor benadrukt. Daarnaast fungeert het meubel als een verbindende factor in de ruimte. In de open ruimte waar “samen proeven” centraal staat, beleef je de wereld van het zelf bakken, het is echt een plek om samen te komen, te genieten en jezelf thuis te voelen.

Ga ook met ons in zee
  • Klant Dr. Oetker
  • Doel Create a taste of home. Dat is waar het bij Dr. Oetker allemaal om draait.
  • Locatie Amersfoort
  • Opgeleverd 2023

Open en transparante ruimtes

De ruimtelijke indeling van de kantoren is verdeeld in open en gesloten werkplekken. De verschillende afdelingsclusters zijn bij elkaar gepositioneerd. Elke afdeling heeft zijn eigen vaste plek in het kantoorpand. Door gebruik te maken van wanden die dicht zijn, in combinatie met glaswanden, worden de gesloten ruimtes open en transparant. Hierdoor wordt het gevoel van samen zijn extra gestimuleerd.

 

Duurzaam

Met oog op duurzaamheid hebben wij, als kers op de taart, bestaande meubels een nieuw leven gegeven. Het interieurontwerp heeft door zijn mooie maatwerkelementen een eigentijds karakter gekregen. In het totaalconcept, waarbij alles naadloos op elkaar aansluit, hebben we een combinatie gemaakt van nieuw en hergebruik meubilair. Samen maken wij de wereld een stukje mooier.

 

 

Warm en stijlvol

Een rustige basis waar warm en stijlvol centraal staat, echt het gevoel van thuis. We maken gebruik van warme en natuurlijke materialen zoals hout en gemêleerd vilt. Daarnaast zijn er visuals met de heerlijkste baksels op de wanden geplaatst.

"Dankzij GRIP zijn we binnen ons budget gebleven en hebben we al onze doelen kunnen verwezenlijken. "

Thea van Dijk
Office manager - Dr. Oetker

Bij binnenkomst kan je plaats nemen aan deze prachtige bartafel en alvast de sfeer proeven bij Dr. Oetker.
Of neem plaats in dit gezellige zithoekje.
Deze ruimte noemen wij "focusruimte". Voor als je even niet gestoord wilt worden.
Dagelijks wordt in deze sfeervolle keuken een overheerlijke lunch geserveerd en presenteert Dr. Oetker hier zijn overheerlijke bakkunsten.
Even overleggen? Neem dan vooral hier even plaats.

Ook een complete no-nonsense aanpak?

Ga aan de slag met GRIP. Bekijk hieronder een aantal van onze oplossingen. Wil je graag kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact op.

Terug naar projecten