Den Ouden - GRIP Interieurprojecten

Den Ouden

Terug naar de thuisbasis

Neem contact op

Het hoofdkantoor van Den Ouden is afgelopen december na een korte flirt met Den Bosch terugverhuist naar de Hermalen in Schijndel. Dit is al 75 jaar de standplaats van Den Ouden. Afgelopen jaar was het tijd om het kantoor en de buitenplaats te vernieuwen, een nieuwe frisse werkomgeving, klaar voor de toekomst en de nieuwe generatie. Peter den Ouden (2e generatie) en Harm de Ouden (3e generatie) zijn onze vaste contactpersonen geweest gedurende het project, dat hebben we prettig ervaren en kunnen de nuchtere en Brabantse humor erg waarderen.

Den Ouden Groep is een bedrijf met een rijke geschiedenis en een duidelijk doel. Opgericht in 1948 als een familiebedrijf in de agrarische sector, is het uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de circulaire economie. Met hun 75 jaar ervaring heeft Den Ouden Groep expertise opgebouwd in duurzame oplossingen voor bodemverbetering, groenrecycling en bio-energie. Het bedrijf streeft ernaar om bij te dragen aan een gezonde en leefbare omgeving door innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen te bieden. Den Ouden Groep blijft zich inzetten voor duurzaamheid en het creëren van waarde uit organische reststromen, met oog voor de behoeften van huidige en toekomstige generaties.

 

Ga ook met ons in zee
  • Klant Den Ouden
  • Doel Voor Den Ouden was er één voorwaarde duidelijk. Elk personeelslid is familie dus je moet je echt thuis voelen bij Den Ouden.
  • Locatie Schijndel
  • Opgeleverd 2023
den ouden

Vakkundige coördinatie door GRIP

Tijdens het gehele traject is GRIP betrokken geweest bij het ontwerp en uitvoering tot de ingebruikname van de nieuwe werkomgeving. Geen uitdaging zijn we uit de weg gegaan en schroomde niet om te adviseren in zowel de technische uitvoering als in ontwerpkeuzes. Het gehele project is van ontwerp tot uitvoering vakkundig gecoördineerd door het complete team van GRIP.

 

Perfecte balans

Dankzij de gezamenlijke inspanningen van GRIP Interieurprojecten, de mensen van Den Ouden en de diverse aannemers, hebben we de perfecte balans weten te behouden en volledige controle gehad over het project. Martin, Janine en Tamara, het dynamische team projectmanagers van GRIP, hebben ervoor gezorgd dat alles op rolletjes liep en het project op koers bleef.

Samen hebben we GRIP gehouden en met de gezonde dosis humor succes behaald.

 

 

den ouden

Groene accenten en een verfrissende en levendige sfeer

Voor Den Ouden was er één voorwaarde duidelijk. Elk personeelslid is familie dus je moet je echt thuis voelen bij Den Ouden. Het ontwerp van het nieuwe kantoor ademt de agrarische achtergrond van het bedrijf, zij het met een moderne twist. Het kleur- en materiaalgebruik is zorgvuldig gekozen om de overgang van buiten naar binnen naadloos te laten verlopen. Door het vele glas gebruik wordt er veel natuurlijk licht naar binnen gelaten in de kantoren en binnentuin, terwijl groene accenten een verfrissende en levendige sfeer creëren. Dit geeft een gevoel van thuiskomen, waar medewerkers zich verbonden voelen met hun natuurlijke omgeving en een inspirerende werkomgeving ervaren.

"Het is opvallend hoe gestructureerd en georganiseerd GRIP te werk gaat, helemaal niet zweverig."

Harm den Ouden
Directeur Infra, Bodac & Materieel

den ouden
Met een knipoog naar waar vroeger de bouwplaats was, heeft deze vergaderruimte nog de originele smeerput.

den ouden
Door de vergaderruimten als huisjes neer te zetten voelt het echt als een binnenplaats.
den ouden
Het werkcafé geeft ruimte voor ontmoeting, overleg en de vrijdagmiddagborrel.
den ouden
De drie vergaderruimten in het hart van het kantoor dragen de namen van de eerste drie generaties.
den ouden
Den Ouden Groep blijft zich inzetten voor duurzaamheid en het creëren van waarde uit organische reststromen, met oog voor de behoeften van huidige en toekomstige generaties.
  • den ouden
  • den ouden
  • den ouden
  • den ouden
  • den ouden

Ook een complete no-nonsense aanpak?

Ga aan de slag met GRIP. Bekijk hieronder een aantal van onze oplossingen. Wil je graag kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact op.

Terug naar projecten