Hoe los je een huisvestingsvraagstuk op?

Huisvestingsvraagstuk: hoe los je het op?

Verschillende Afdelingen, Verschillende Huisvestingsvraagstukken

Huisvestingsvraagstukken komen slechts eens in de 5 tot 10 jaar voor bij organisaties. De behoeften die hieruit voortkomen, zijn vaak divers en komen van verschillende afdelingen. De vraag "Huisvestingsvraagstuk: hoe los je het op?" komt bij veel partijen naar boven, en dit is waar GRIP interieurprojecten in beeld komt.

De Kracht van een Integraal Gedragen Werkplekconcept

Denk aan facilitaire behoeften, zoals het aflopen van een huurcontract, of aan directiebesluiten, zoals het samenvoegen van vestigingen. Management kan commerciële doelstellingen hebben rond uitstraling en cultuur. HR daarentegen, vraagt zich af of de huidige inrichting, zowel op kantoor als thuis (het zogenaamde hybride werken), nog steeds voldoet aan de dagelijkse behoeften van de medewerkers. Bieden onze werkplekken nog steeds een aantrekkelijke omgeving voor potentiële nieuwe medewerkers?

Bij GRIP richten wij ons op al deze verschillende partijen binnen organisaties. Wij geloven in de kracht van een integraal gedragen werkplekconcept dat elke afdeling ten goede komt.

Turn-Key Begeleiding bij Huisvestingsvraagstukken

Zodra de beslissing is genomen om te verbouwen, verhuizen of de inrichting op kantoor aan te passen, is dat waar wij ingeschakeld kunnen worden. GRIP interieurprojecten biedt onafhankelijke turn-key begeleiding, vanaf het eerste idee tot aan de eerste werkdag in de nieuwe omgeving. Bij ons staat uitsluitend het belang van de eindgebruiker voorop.

Voor veel organisaties, waarbij de vormgeving op kantoor langer dan een jaar actueel moet zijn, is een op trend gebaseerd interieurontwerp niet wenselijk. Bij GRIP maken we interieurontwerpen voor jouw kantoor die aansluiten bij de identiteit van je organisatie en verder gaan dan de trend.

"Huisvestingsvraagstuk: hoe los je het op?" Wij hebben het antwoord. Neem contact op met GRIP interieurprojecten om jouw unieke huisvestingsvraagstuk aan te pakken.

Deze pagina delen