GRIP 10 JAAR - GRIP Interieurprojecten

GRIP 10 jaar!

We kijken terug op een geweldige middag met onze GRIP 'friends & family'. Gelukkig hebben we de foto's nog!

GRIP 10 jaar

We zijn volop aan het nagenieten van ons 10 jarige jubileum, wat zijn we dankbaar voor al onze relaties, opdrachtgevers, vrienden en familie. Het was een feestje om dit samen met jullie te vieren.

Of je er bij was of helaas niet aanwezig kon zijn, graag delen wij de foto’s!

Opbrengst Stichting Kinderfeest

Wij zijn dankbaar dat wij ons 10 jarige verjaardag hebben kunnen vieren. Voor veel kinderen in Nederland is een verjaardag vieren met vriendjes en vriendinnetjes niet vanzelfsprekend. Als verjaardagscadeau kado hebben we gevraagd om een donatie te doen aan Stichting Kinderfeest, zo maken we samen de wereld een beetje mooier.

Met al jullie donaties hebben we meer dan €1250! weten op te halen! Dat betekend dat we samen hebben gezorgd dat ruim 10 kindjes hun verjaardag kunnen vieren met vriendjes en vriendinnetjes. 

“Met jouw donatie organiseren wij voor kinderen die in armoede leven een kinderfeestje. We zorgen voor een onvergetelijke middag en laten het kind weer even volop kind zijn. Dankzij jouw bijdrage maken wij een kind weer blij en zorgen we voor meer gelijkheid onder kinderen.” – Stichting Kinderfeest

Nog geen donatie gedaan en zou je dat nog graag willen doen? Dat kan nog steeds! Via onderstaande link kun je direct een bijdrage doen.

Doneer aan Stichting Kinderfeest