Over GRIP

GRIP interieurprojecten is een toonaangevende interieurontwerper in het midden van het land. Wij zijn een bloeiend bedrijf waar de afgelopen jaren een indrukwekkende groei is gerealiseerd.

Turn key

Met onze duidelijke aanpak geven we klanten inzicht in hun project. Zo kunnen we je al helpen in het voortraject van een verhuizing of verbouwing. Met ons WORKDayNA krijg je zicht in de unieke behoeften binnen jullie organisatie door middel van een digitaal medewerkersonderzoek. De QuickScan geeft antwoord op alle aanvangsvragen omtrent huisvesting. Met ons QuickDesign krijg je een basis interieurontwerp in 3D.

Het daadwerkelijke interieurtraject bestaat uit 3 fases. De eerste fase, het ConceptOntwerp, geeft realistische verwachtingen. Het RealisatieOntwerp laat geen twijfel bestaan over kwaliteit, budget en planning. Tijdens de RealisatieBegeleiding verliezen wij op geen enkel moment de controle, omdat we helder communiceren. Zo nemen wij onze klanten aan de hand tot en mét de eerste werkdag in een nieuwe omgeving. Oftewel: wij leveren projecten turn key op.

Proactief communiceren

We weten wat we aan het doen zijn. We zijn een team van specialisten en kunnen op elkaar bouwen. Uitdagingen pakken we aan door ze helder uit te spreken en er niet voor weg te lopen. Dit krijgen wij voor elkaar door proactief te communiceren. 

Balans tussen mooi en functioneel

Wij geloven in een goede balans tussen mooi en functioneel. Al onze ontwerpen zijn uniek, omdat we uitgaan van de specifieke behoefte van onze opdrachtgevers. We kijken naar de behoefte en niet alleen naar de oplossingen die worden gevraagd. Door te luisteren naar de ervaringen van onze opdrachtgevers in onze interieurs hebben we enorm veel kennis. Daarom volgen onze klanten onze adviezen ook graag op.


“GRIP heeft ons geadviseerd en bijgestaan, van ideevorming tot en met uitvoering. Quattri is daarmee weer helemaal klaar voor de toekomst!””

Franks van Elsland, Quattri Consultants



Kwaliteit, budget en planning

Creativiteit valt op. Elke praktische oplossing vindt zijn oorsprong in creatieve vrijheid. Op die manier verrassen wij onze opdrachtgevers met materialen, kleuren en producten die zij zelf niet hadden kunnen bedenken. We staan erom bekend dat wij bij het ontwerp rekening houden met kwaliteit, budget en planning.

Unieke aanpak

Onze aanpak is uniek, daarom wordt er over ons gepraat. Dit stimuleren wij door online zichtbaarheid en offline media. Opdrachtgevers koesteren wij, omdat zij onze ambassadeurs zijn. Op deze manier leggen wij nieuwe contacten en hebben de gunning voor nieuwe opdrachten.

Duurzame relaties en groei

Stap voor stap bouwen wij GRIP interieurprojecten op. We gaan voor duurzame groei. Als we iets aanschaffen kijken we eerst naar de kwaliteit en dan naar de prijs. Met de investeringen in slimme innovaties zorgen we ervoor dat we actueel zijn. We steken tijd in onze kennis, zodat we onze kunde blijven verdiepen.

Wij gaan voor duurzame relaties. Samen verdelen we de lusten en de lasten. Door nuchter keuzes te maken vermijden we risico’s. Tegenslagen vangen we samen veerkrachtig op. Met onze positieve instelling kijken we naar kansen en zetten we door tot we succes hebben. Ons succes is te danken aan de waarden en normen van ons bedrijf: integer, authentiek, autonoom en betrokken. 

Samen maken we de wereld een beetje mooier, voor onze opdrachtgevers en ook voor onszelf.


Neem contact met mij op en vertel mij wat je vragen zijn. Ik help je graag

– Martin, eigenaar en interieurontwerper

Deze pagina delen