Verhuizing kantoor? | Wij adviseren | Grip interieurprojecten

Verhuizing kantoor

Groeit je bedrijf/kantoor uit de beschikbare ruimte en wil je verhuizen? Wij verzorgen het interieur van je nieuwe kantoor.

Over grip

Een verhuizing van het kantoor is vaak noodzakelijk als je bedrijf of kantoor groeit. Je gaat op zoek naar het ideale pand om te kopen of te huren en als je die gevonden hebt, is de kans groot dat die locatie moet worden ingericht of verbouwd. Bij GRIP Interieurprojecten helpen we je bij dit proces. We houden grip op kosten, planning en kwaliteit en leveren een uniek interieurontwerp voor jouw nieuwe kantoor.

Redenen voor een verhuizing van het kantoor

De verhuizing van een kantoor kan om verschillende redenen plaatsvinden. Misschien groeit je bedrijf enorm door de successen die je boekt en passen al die nieuwe medewerkers niet meer in het pand waar je nu zit. Maar het kan ook zijn dat je de ideale partner hebt gevonden om mee samen te werken en je bedrijf gaat fuseren. Dan heb je ineens de medewerkers van twee bedrijven onder je hoede.

Tot slot is het mogelijk dat je simpelweg bent uitgekeken op je huidige locatie. Het is tijd voor wat nieuws. Een frisse omgeving die de creativiteit van jou en je team weer helemaal wakker schudt. Wat de reden ook is. Bij GRIP zorgen we ervoor dat jouw nieuwe kantoor past bij de cultuur van jouw organisatie.

Kantoor na verhuizing

Wij adviseren vanaf het begin tot eind

Bij GRIP interieurprojecten adviseren we graag al vanaf het moment van de zoektocht. Zo houden we grip op de balans tussen vormgeving en functionaliteit op een nieuw kantoor vanaf het eerste moment.

Wij bieden turn-key begeleiding bij de verhuizing van jouw kantoor. We geloven in een integrale aanpak waarbij we ervoor zorgen dat interieurontwerp, projectmanagement en bouwbegeleiding op elkaar aansluiten. Zo zorgen we voor een eindresultaat die aansluit bij jouw organisatie.

 

Overleg Grip interieurprojecten

Bij GRIP Interieurprojecten geloven we in een goede balans tussen functioneel en mooi. Want een kantoor wat er mooi uit ziet, maar niet functioneel is zal slecht zijn voor de productiviteit. Een kantoor moet na de verhuizing niet lijken op het kantoor van de buren of de concurrent. Daarom realiseren wij altijd unieke ontwerpen die voortkomen uit de specifieke behoefte van onze opdrachtgevers. Wij kijken dan ook verder dan alleen de oplossingen die worden gevraagd. Wij hebben de afgelopen jaren enorm veel kennis en ervaring opgedaan door te luisteren naar ervaringen van opdrachtgevers.

Handige tips voor tijdens de verhuizing

Door onze jarenlange ervaring hebben wij ook het één en ander fout ziet gaan bij een verhuizing van het kantoor. Een aantal handige tips tijdens de verhuizing zijn:

  • Laat overbodige spullen achter
  • Denk van tevoren goed na over hoe je alles gaat verpakken
  • Maak gebruik van beschermende verpakkingen
  • Maak een tijdsplanning van wanneer je wat inpakt
  • Vergeet instanties niet op de hoogte te stellen van het nieuwe adres

Neem contact met ons op

Is jouw kantoor klaar voor een verhuizing, maar wil je er zeker van zijn dat dit goed verloopt en je zonder spijt kan beginnen op je nieuwe locatie? Schakel dan GRIP interieurprojecten in om jou te adviseren en te begeleiden tijdens dit proces. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op wij staan je graag te woord.

Bekijk onze projecten