Interieurontwerp: tweede fase is de uitwerking van het ontwerp
ons team

Voorlopig- en DefinitiefOntwerp

Van creatief ontwerp naar technische tekeningen voorzien van details

RealisatieBegeleiding

Projectkaders

Alle informatie verzamelen wij in de projectadministratie. Afspraken, contactgegevens, adressen en overige informatie worden hierin vastgelegd. Dit document wordt aangevuld en gewijzigd, indien noodzakelijk. Zie het als de kapstok waaraan alle informatie wordt opgehangen. De planning wordt voorzien van meer details, de budgetten worden voorzien van calculaties en de kwaliteit wordt vastgelegd in de documenten.

 

Inrichting kantoor begint met conceptontwerp
Stap 1:

Technisch model

In de 3D van het ConceptOntwerp is al veel zichtbaar, maar voor de volgende stap zijn nog meer finesses vereist. Het model, de technische tekening, wordt daarom verder gedetailleerd. Nu de plattegrond details heeft, kunnen de verschillende benodigde tekeningen gemaakt worden.

Stap 2:

Visueel overleg

Tijdens de technische detaillering worden nog meer onderdelen duidelijk. De visuele consequenties maken we zichtbaar in een vernieuwde 3D presentatie. Op deze manier leiden we de verwachtingen in goede banen.

Stap 3:

Deelontwerpen

Op een deeluitwerking vind je de tekening met alle informatie die nodig is voor offertevorming en uitvoering van de werkzaamheden. De materialen waaraan in de tekeningen wordt gerefereerd worden getoond op een materiaalbord. Zo geven wij volledige informatie en houden we grip op kwaliteit, budget en planning.

Stap 4:

Akkoord

Tijdens deze fase stemmen we tussentijds af met opdrachtgevers en andere betrokken partijen. Voordat er akkoord gegeven wordt op een deelontwerp willen wij er graag zeker van zijn dat de opdrachtgever weet wat er op een tekening staat.

Start met Interieurontwerp
"Met goede tekeningen heb je grip op de uitstraling, kwaliteit en kosten. Zo heb ik dat ook voor MKB accountants gedaan."
Vera ten Boom
ProjectTekenaar
Bekijk dit project

Voor elk bedrijf een passend ontwerp

Met een perfecte balans tussen vormgeving en functionaliteit

Aan de slag met GRIP

Benieuwd wie voor jouw project aan de slag gaat?

Maak kennis met ons team!

Wat kost een kantoor interieur?

Bereken direct met onze rekentool!