VSA Assen

Van huisvestingsadvies tot oplevering van een compleet ingericht kantoor

Neem contact op

VSA -dé ICT specialist voor de hotelbranche- is vanuit het Drentse Vries naar Assen verhuisd. Naast het ontwikkelen van een interieurconcept heeft GRIP tevens een groot aandeel gehad in de begeleiding van het totale traject. GRIP interieurprojecten was betrokken vanaf het eerste uur; van het opstellen van een huisvestingsplan en uitwerken van het programma van eisen tot en met oplevering.

Wens van VSA was het creëren van een mooie en onderscheidende werkomgeving met de nadruk op hospitality, als blijk van waardering voor alle medewerkers. Aan die wens is ruimschoots voldaan en daarnaast is ook een praktische invulling gegeven aan het interieur.

Op een centrale plek in het pand is een ruimte gerealiseerd waar software geïnstalleerd kan worden en voor de entree werd een meubel ontworpen dat de functies van wachtzitje en receptiebalie combineert. Voor de connectie met het werkveld werden landschappen uit de omgeving van hotels waarmee VSA samenwerkt wandvullend toegepast.

  • Klant VSA
  • Doel Een mooie en onderscheidende werkomgeving met de nadruk op hospitality.
  • Locatie Assen
  • Opgeleverd 2014

Door een afwijkende vloerafwerking is een lange zichtlijn ontstaan waaraan de centrale overlegplek en de kantoren gesitueerd zijn.

In de kantoren is een tapijtvloer toegepast met diverse schakeringen blauw, één van de corporate colors, de kantoormeubels zijn hier zorgvuldig op afgestemd. De boom die prominent in het interieur aanwezig is, staat symbool voor de aanvankelijke wens om een pand op de begane grond te betrekken. Een hoger gelegen etage kreeg uiteindelijk de voorkeur en de boom werd de connectie tussen in- en exterieur. Het is een trefpunt geworden, aan de ‘stam’ tafel vinden dagelijks vele ontmoetingen plaats.

De boom die prominent in het interieur aanwezig is, staat symbool voor de aanvankelijke wens om een pand op de begane grond te betrekken.

Voor de connectie met het werkveld werden landschappen uit de omgeving van hotels, waarmee VSA samenwerkt, wandvullend toegepast.

Martin van Engelenburg
Directeur GRIP

"Wil je ook een onderscheidend en passend interieur? Wij adviseren je graag! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking"

interieurarchitect voor kantoor