VIRO - GRIP Interieurprojecten

VIRO

Geeft ruimte voor innovatie

Neem contact op

Het avontuur van VIRO vestiging Arnhem en GRIP interieurprojecten begon toen VIRO besloot nieuwe etages in gebruik te nemen. De uitdaging? Het creëren van een interieur dat naadloos aansluit bij de stijl van andere VIRO-vestigingen, om zo uniformiteit en herkenbaarheid te waarborgen. VIRO, een internationaal ingenieurbureau, met een sterke focus op consultancy, engineering en projectmanagement binnen de industrie, heeft 8 vestigingen in Nederland. Het project in Arnhem was niet alleen een uitbreiding in fysieke zin maar ook een kans om de bedrijfsidentiteit te versterken.

Samenwerking en ontwerp

Hoewel GRIP normaal het voortouw neemt in het ontwerpproces, was dat deze keer anders. VIRO directeur/eigenaar Johan Visser en Elise Oldemenger van Artemez interiordesign en building ontwierpen het interieur. GRIP vertaalde dit ontwerp naar concrete RealisatieOntwerpen, waarbij Vestigingsleider Jeroen Scheublin, ondersteunt door Robin Wensink vanuit VIRO de projectleiding op zich namen. Een flexibele aanpak, zonder de GRIP methode uit het oog te verliezen. 

VIRO is er klaar voor

Wat begon als de uitdaging om nieuwe etages te integreren binnen de bestaande VIRO-vormgeving, is uitgegroeid tot een voorbeeld van innovatie, samenwerking en flexibiliteit. VIRO Arnhem is er klaar om de innovatieve enginering die de wereld verder helpt, te ontwikkelen in een interieur dat niet alleen functioneel is, maar ook de unieke identiteit van het bedrijf weerspiegelt. Met dit project hebben we vanuit GRIP interieurprojecten mogen laten zien dat we iedere ontwerpvisie, van idee tot realiteit weten te begeleiden. Toch is dat niet het doel. Uiteindelijk gaan we voor ruimtes waar de medewerkers van VIRO inspireren, motiveren en verbinden. En dat is gelukt.

Ga ook met ons in zee
  • Klant VIRO vestiging Arnhem
  • Doel Het creëren van een interieur dat naadloos aansluit bij de stijl van andere VIRO-vestigingen, om zo uniformiteit en herkenbaarheid te waarborgen.
  • Locatie Arnhem
  • Opgeleverd 2023

VIRO: Pioniers in Engineering

VIRO is meer dan een naam; een organisatie die staat voor technische vooruitgang en innovatie. Als een internationaal ingenieursbureau specialiseert VIRO zich in projectmanagement en engineering voor diverse industrieën. Hun toewijding aan kwaliteit en innovatie is wat hen onderscheidt in een competitieve markt. De werkomgeving in Arnhem is een weerspiegeling van deze waarden, een fysieke ruimte die zowel de professionaliteit als de warmte van het bedrijf uitstraalt.

Open en gesloten werkplekken

De indeling met open en gesloten werkplekken, toegewezen aan specifieke afdelingen maar met behoud van flexibiliteit, ondersteunt diverse werkstijlen. 

Een werkplek die klaar is voor de toekomst

Het ontwerp voor VIRO Arnhem is een zorgvuldige balans tussen professionaliteit en huiselijkheid, tussen openheid en privacy.

"We hebben grip gehouden op de realisatie door nauw contact te houden met de betrokken partijen, een samenwerking waar ik fijn op terug kijk."

Ciara de Voos
ProjectBegeleider

Ruimte voor dynamisch en actief overleg.
De combinatie van harde en zachte materialen verbetert niet alleen de akoestiek maar draagt ook bij aan een aangename werkomgeving.
Combinaties van open en gesloten vergaderruimten.
Een vloer met een eigen design zorgt voor een echte eyecatcher in de ruimte.
kantoor interieur design
Het VIRO Café geeft ruimte voor gezamenlijke lunches en informele borrels.
  • kantoor interieur design

Ook een complete no-nonsense aanpak?

Ga aan de slag met GRIP. Bekijk hieronder een aantal van onze oplossingen. Wil je graag kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact op.

Terug naar projecten