• vanheugtendirectiekamer
    De centraal geplaatste kast in het directiekantoor dient als divider tussen werkplek en vergaderruimte. Deze ruimte is afgestemd op de specifieke eisen en voorwaarden van de werkzaamheden.

Van Heugten Transport – Scherpenzeel

Eigentijds vertrekpunt voor internationaal transport

Een tijdloos ontwerp met robuuste elementen en een lichte hang naar chic, was de opdracht waarmee GRIP voor Van Heugten Transport aan de slag ging. Daarnaast lag het accent op akoestiek en een transparante indeling van het kantoorpand. De werkzaamheden van Van Heugten, waarbij de routes en activiteiten van hun internationale transporten op de voet gevolgd worden, zorgen voor veel interactie en vragen daarmee vanzelfsprekend om optimale akoestiek. Het bouwkundige ontwerp dat voorhanden was, toonde een indeling met gangen en deuren. Dit werd door GRIP getransformeerd naar een meer open indeling. De kern met garderobe, sanitaire ruimtes en wachtzitje werd ingezet als een natuurlijke scheiding tussen verschillende afdelingen waardoor voor iedere activiteit de juiste werkplek tot stand gekomen is.

 

 

Vanheugtensaskiaengijs

Een tijdloos ontwerp met robuuste elementen en een lichte hang naar chic”.

Gijs en Saskia van den Broek, respectievelijk directeur en P&O adviseur – 

Directie

Voor het directiekantoor werd gekozen voor een noten houtlook voor de afwerking van meubilair en maatwerk. Dit kantoor bestaat uit een werkplek en een vergaderruimte, die middels een smalle glaswand en een vakkenkast van elkaar gescheiden zijn. Het biedt uitzicht op de royale parkeerplaats die het vertrekpunt is van de internationaal actieve vrachtwagens.

ConceptOntwerp en 3D Visualisatie.

Aan het einde van de eerste fase, het ConceptOntwerp, worden de getekende plattegrond en de collage samen het uitgangspunt om het geheel te visualiseren. Het digitaal model en de technische tekening presenteren we in 3D beelden. De film stellen we online beschikbaar, zodat deze net zo vaak bekeken kan worden als gewenst. Zo wist Walter Wijdeven  precies wat hij kon verwachten.

 

De werkzaamheden van Van Heugten, waarbij de routes en activiteiten van hun internationale transporten op de voet worden gevolgd, zorgen voor veel interactie en vragen daarmee vanzelfsprekend om optimale geluidsreductie. De lunchruimte is voorzien van akoestische wandvullende afbeeldingen van de Europese bestemmingen van Van Heugten. De kern met garderobe, sanitaire ruimtes en wachtzitje werd ingezet als een natuurlijke scheiding tussen verschillende afdelingen waardoor voor iedere activiteit de juiste werkplek tot stand gekomen is.

Vraag vrijblijvend ons GRIP interieurprojecten magazine aan

Bent u benieuwd naar de interieurprojecten die wij reeds hebben mogen realiseren? Ontvang vrijblijvend ons laatste GRIP interieurprojecten magazine!
Deze pagina delen