• vangonkel
    Notary office Van Ginkel and Van Bemmelen in Veenendaal moved to a new location in 2015. The previous location was an old building with few windows. The result is a light, fresh and uncluttered office design with a round, leather-trimmed counter.

Van Ginkel & Van Bemmelen – Veenendaal

Fresh and clear office design.

We went for a light, fresh and uncluttered office design. The front desk is placed in a central position and connects with the back office. Workplace separation is done by intergrating mid height cabinets. The cabinets are combined with acoustic panels to absorb any excessive sound. The floor pattern is done in herringbone and partly finished with three toned carpet strips. A PVC flooring has been in heavy traffic areas. We reflected part of the corporate identity by adding an orange accent in key locations such as the waiting area and accesoiries.

Clear expectations through 3D visualization

The design is fully elaborated in 3D. For example, it is possible to move through the building before the first work has taken place. The interior design is determined on the basis of the images.

 

Request our GRIP interior projects magazine without commitment

Are you curious about the interior projects that we have already created? Receive our latest GRIP interior projects magazine without commitment!

Deze pagina delen