• Martin van Engelenburg, directeur GRIP: Onze heldere en directe aanpak is kenmerkend voor onze werkwijze. Begeleiding van uw interieurproject met optimale balans tussen vormgeving & functionaliteit. Zonder GRIP te verliezen op kwaliteit, budget en planning.

GRIP interieurprojecten – Veenendaal

Wij stellen ons graag aan je voor!

Een organisatie die interieur- en huisvestingsvragen onafhankelijk begeleidt van 3D ontwerp t/m realisatie. Met ons team houden wij grip op alles dat komt kijken bij verhuizingen en/of interne veranderingen. Als onafhankelijk adviseurs brengen wij behoeftes in beeld. Wij gebruiken onze ervaring voor advies. We vertalen deze plannen naar realistische en realiseerbare 3D visualisaties en begeleiden processen tot en mét de eerste werkdag in de nieuwe werkomgeving. Van ConceptOntwerp, naar RealisatieOntwerp tot RealisatieBegeleiding. Wij worden enthousiast van interieurprojecten en delen tevens graag onze kennis.

Benieuwd hoe wij een perfecte balans tussen vormgeving en functionaliteit creëren?

Ik sta altijd open voor een gesprek en ben te bereiken op telefoonnummer 06 – 50 46 38 06.

Martin van Engelenburg

Vraag vrijblijvend ons GRIP interieurprojecten magazine aan

Bent u benieuwd naar de interieurprojecten die wij reeds hebben mogen realiseren? Ontvang vrijblijvend ons laatste GRIP interieurprojecten magazine!  
Deze pagina delen