• Het werkcafé faciliteert op verschillende manieren van werken en ontspannen. Door openheid en transparantie is de gerenoveerde ruimte geschikt voor grote bijeenkomsten die bij Thales bekend staan onder de naam townhallbijeenkomsten.

Thales – Eindhoven

Van kantine naar werkcafé.

De kans om de verouderde lunchruimte van Thales in Eindhoven om te toveren in een eigentijds werkcafé werd door GRIP interieurprojecten met beide handen aangegrepen. De rookruimte en de eentonige tafels en stoelen maakten plaats voor een sfeervolle ruimte waarin verschillende activiteiten plaatsvinden. Een ruimte die nog maar weinig gebruikt werd is veranderd in een bruisende plek van samenkomst.

“Een goed voorbeeld van onze nieuwe werkomgeving is het werkcafé. Eerder was het slechts een kantine, nu bruist het daar de hele dag.” 

– Hein Drucks

Samenwerken tot een passend interieurontwerp

Peter van Heesewijk was vanuit zijn functie van financieel medewerker betrokken als intern begeleider bij de totstandkoming van het werkcafé. Een veelomvattende taak die hij met zichtbaar plezier en oprechte interesse uitvoerde. Hij hield het reilen en zeilen nauwlettend in de gaten en hield collega’s op de hoogte van de vorderingen. De werkzaamheden werden vergemakkelijkt doordat Peter in de loop der jaren goede banden had opgebouwd met een aantal betrokkenen en vaste leveranciers.

ConceptOntwerp en 3D Visualisatie.

Aan het einde van de eerste fase, het ConceptOntwerp, worden de getekende plattegrond en de collage samen het uitgangspunt om het geheel te visualiseren. Het digitaal model en de technische tekening presenteren we in 3D beelden. De film stellen we online beschikbaar, zodat deze net zo vaak bekeken kan worden als gewenst.

Vraag ons GRIP magazine aan of plan een kennismakingsafspraak!

Ben je benieuwd naar de interieurprojecten die wij reeds hebben mogen realiseren?
Ontvang vrijblijvend ons laatste GRIP interieurprojecten magazine of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek!
Deze pagina delen