Thales Eindhoven

Van gedateerde kantine naar een multifunctioneel en eigentijds werkcafé

Neem contact op

De kans om de verouderde lunchruimte van Thales in Eindhoven om te toveren in een eigentijds werkcafé werd door GRIP interieurprojecten met beide handen aangegrepen. De rookruimte en de eentonige tafels en stoelen maakten plaats voor een sfeervolle ruimte waarin verschillende activiteiten plaatsvinden. Een ruimte die nog maar weinig gebruikt werd is veranderd in een bruisende plek van samenkomst.

  • Klant Thales
  • Doel Transformatie van gedateerde lunchruimte naar eigentijds werkcafé
  • Locatie Eindhoven
  • Opgeleverd 2018

Peter van Heesewijk was vanuit zijn functie van financieel medewerker betrokken als intern begeleider bij de totstandkoming van het werkcafé. Een veelomvattende taak die hij met zichtbaar plezier en oprechte interesse uitvoerde. Hij hield het reilen en zeilen nauwlettend in de gaten en hield collega’s op de hoogte van de vorderingen. De werkzaamheden werden vergemakkelijkt doordat Peter in de loop der jaren goede banden had opgebouwd met een aantal betrokkenen en vaste leveranciers.

Het werkcafé faciliteert op verschillende manieren van werken en ontspannen.

Gekozen is voor het gebruik van corporate colors: donker- en middenblauw.

Door openheid en transparantie is de gerenoveerde ruimte geschikt voor grote bijeenkomsten.

Hein Drucks
General manager

“Een goed voorbeeld van onze nieuwe werkomgeving is het werkcafé. Eerder was het slechts een kantine, nu bruist het daar de hele dag.”