Quattri Consultants - GRIP Interieurprojecten

Quattri Consultants

Een nieuw en eigentijds interieur in een karaktervol pand.

Neem contact op

Metamorfose

Quattri Consultants BV -gevestigd in een karaktervol pand in hartje IJsselstein- riep de hulp in van GRIP Interieurprojecten toen het bedrijf toe was aan een nieuw en eigentijds interieur. Voor GRIP een mooie kans om alle gewenste functionaliteiten in het pand te verenigen en op die manier optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte.

Quattri, specialist op het gebied van ECD -de Engelstalige afkorting van het begrip Elektronisch Patiënten Dossier- opereert op landelijke schaal en ontvangt geregeld klanten op het hoofdkantoor in IJsselstein. Niet enkel voor projectoverleg of demonstraties, maar ook steeds vaker voor trainingen. Dat was één van de uitgangspunten voor het vernieuwde interieur: een ruimte slim indelen en zodanig uitrusten dat deze ingezet kan worden als vergaderruimte en tevens als trainingsruimte. GRIP voorzag deze en andere ruimtes van een fris en eigentijds interieur, waar met klanten op een prettige manier (samen)gewerkt kan worden.

Ga ook met ons in zee
  • Klant Quattri Consultants
  • Doel Een nieuw en eigentijds interieur met optimale gebruikmaking van de ruimte.
  • Locatie IJsselstein
  • Opgeleverd 2018

‘Aanpassen is ons vak’ luidt een quote van Quattri. Het logo spreekt boekdelen: een groene kameleon verbeeldt hun aanpassingsvermogen. GRIP nam de kameleon als startpunt voor conceptvorming en dat resulteerde in vorm- en kleurgebruik dat soms letterlijk verwijst naar dit groene diertje, maar vaker een inspiratiebron was voor structuren en materialisatie.

Een van de uitgangspunten voor het vernieuwde interieur was een slimme indeling. Door de ruimtes multifunctioneel in te delen en zodanig uit te rusten kunnen deze worden ingezet zowel als  vergaderruimte en trainingsruimte.

“Grip heeft ons prima geadviseerd en bijgestaan, van ideevorming tot en met uitvoering.Quattri is daarmee weer helemaal klaar voor de toekomst!”

Frank van Elsland
Eigenaar

Lunchruimte Quattri Consultants
De ontvangstruimte doet tevens dienst als lunch- en pauzeruimte en als informele overlegplek.
Werkplekken Quattri Consultants
De kenmerkende groene kleur in dit kantoor is terug te vinden in de beplanting en de accessoires.
Presentatieruimte Quattri Consultants
Met een aantal simpele handelingen is de trainingsruimte te transformeren in een royale vergaderruimte.
  • Lunchruimte Quattri Consultants
  • Werkplekken Quattri Consultants
  • Presentatieruimte Quattri Consultants
Terug naar projecten