• Quattri opereert op landelijke schaal en ontvangt geregeld klanten op het hoofdkantoor in IJsselstein. De ontvangstruimte doet tevens dienst als lunch- en pauzeruimte en als informele overlegplek.

Quattri – IJsselstein

Metamorfose.

Quattri Consultants BV -gevestigd in een karaktervol pand in hartje IJsselstein- riep de hulp in van GRIP Interieurprojecten toen het bedrijf toe was aan een nieuw en eigentijds interieur. Voor GRIP een mooie kans om alle gewenste functionaliteiten in het pand te verenigen en op die manier optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte.

Quattri, specialist op het gebied van ECD -de Engelstalige afkorting van het begrip Elektronisch Patiënten Dossier- opereert op landelijke schaal en ontvangt geregeld klanten op het hoofdkantoor in IJsselstein. Niet enkel voor projectoverleg of demonstraties, maar ook steeds vaker voor trainingen. Dat was één van de uitgangspunten voor het vernieuwde interieur: een ruimte slim indelen en zodanig uitrusten dat deze ingezet kan worden als vergaderruimte en tevens als trainingsruimte. GRIP voorzag deze en andere ruimtes van een fris en eigentijds interieur, waar met klanten op een prettige manier (samen)gewerkt kan worden.

“Grip heeft ons prima geadviseerd en bijgestaan, van ideevorming tot en met uitvoering.Quattri is daarmee weer helemaal klaar voor de toekomst!”

 Frank van Elsland

Kameleon

‘Aanpassen is ons vak’ luidt een quote van Quattri. Het logo spreekt boekdelen: een groene kameleon verbeeldt hun aanpassingsvermogen. GRIP nam de kameleon als startpunt voor conceptvorming en dat resulteerde in vorm- en kleurgebruik dat soms letterlijk verwijst naar dit groene diertje, maar vaker een inspiratiebron was voor structuren en materialisatie.

Klaar voor de toekomst

Een van de uitgangspunten voor het vernieuwde interieur was een slimme indeling. Door de ruimtes multifunctioneel in te delen en zodanig uit te rusten kunnen deze worden ingezet zowel als  vergaderruimte en trainingsruimte.

ConceptOntwerp en 3D visualisatie

Aan het einde van de eerste fase, het ConceptOntwerp, worden de getekende plattegrond en de collage samen het uitgangspunt om het geheel te visualiseren. Het digitaal model en de technische tekening presenteren we in 3D beelden. De film stellen we online beschikbaar, zodat deze net zo vaak bekeken kan worden als gewenst. Zo wist Frank van Elsland precies wat hij kon verwachten.

 

Vraag ons GRIP magazine aan of plan een kennismakingsafspraak!

Ben je benieuwd naar de interieurprojecten die wij reeds hebben mogen realiseren?
Ontvang vrijblijvend ons laatste GRIP interieurprojecten magazine of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek!
Deze pagina delen