• vangonkel
    Notariskantoor Van Ginkel en Van Bemmelen in Veenendaal verhuisde in 2015 naar een nieuwe locatie. De vorige locatie was een oud pand met weinig ramen. Het resultaat is een lichte, frisse en overzichtelijke kantoorinrichting waar de met leer afgezette ronde balie

Thuiskomen in een kantoor interieur.

 Aansluitend op het algemene gemoed van toekomstige huizenkopers, was de vraag van makelaarskantoor Van Ginkel en Van Bemmelen om een interieur te realiseren waarin bezoekers zich meteen thuis zouden voelen, huiselijk en warm maar ook praktisch en afgestemd op de werkzaamheden die veelal in afgesloten, niet gepersonaliseerde, kantoorruimtes plaatsvinden.

Frisse en overzichtelijke kantoorinrichting.

Het resultaat is een lichte, frisse en overzichtelijke kantoorinrichting waar de met leer afgezette ronde balie, samen met de backoffice, een centrale plek inneemt. De werkplekken worden van elkaar gescheiden door halfhoge kasten met akoestische eigenschappen en ook de gestoffeerde scheidingswanden tussen de bureaus dragen bij aan goede akoestiek. De vloer is deels afgewerkt met stroken tapijt in drie kleurtonen, gelegd in een visgraatpatroon. Deze is gecombineerd met een pvc vloer in de veel belopen delen van het interieur. De oranje kleur uit de huisstijl komt op verschillende plekken subtiel terug, onder andere in de wachtruimte die heel huiselijk aandoet maar ook als wandkleur en in accessoires.

ConceptOntwerp en 3D visualisatie.

Aan het einde van de eerste fase, het ConceptOntwerp, worden de getekende plattegrond en de collage samen het uitgangspunt om het geheel te visualiseren. Het digitaal model en de technische tekening presenteren we in 3D beelden. De film stellen we online beschikbaar, zodat deze net zo vaak bekeken kan worden als gewenst.

Vraag ons GRIP magazine aan of plan een kennismakingsafspraak!

Ben je benieuwd naar de interieurprojecten die wij reeds hebben mogen realiseren?
Ontvang vrijblijvend ons laatste GRIP interieurprojecten magazine of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek!
Deze pagina delen