Thuiskomen in een kantoor interieur.

 Aansluitend op het algemene gemoed van toekomstige huizenkopers, was de vraag van makelaarskantoor Van Ginkel en Van Bemmelen om een interieur te realiseren waarin bezoekers zich meteen thuis zouden voelen, huiselijk en warm maar ook praktisch en afgestemd op de werkzaamheden die veelal in afgesloten, niet gepersonaliseerde, kantoorruimtes plaatsvinden.

Frisse en overzichtelijke kantoorinrichting.

Het resultaat is een lichte, frisse en overzichtelijke kantoorinrichting waar de met leer afgezette ronde balie, samen met de backoffice, een centrale plek inneemt. De werkplekken worden van elkaar gescheiden door halfhoge kasten met akoestische eigenschappen en ook de gestoffeerde scheidingswanden tussen de bureaus dragen bij aan goede akoestiek. De vloer is deels afgewerkt met stroken tapijt in drie kleurtonen, gelegd in een visgraatpatroon. Deze is gecombineerd met een pvc vloer in de veel belopen delen van het interieur. De oranje kleur uit de huisstijl komt op verschillende plekken subtiel terug, onder andere in de wachtruimte die heel huiselijk aandoet maar ook als wandkleur en in accessoires.

Vraag vrijblijvend ons GRIP interieurprojecten magazine aan.

Bent u benieuwd naar de interieurprojecten die wij reeds hebben mogen realiseren? Ontvang vrijblijvend ons laatste GRIP interieurprojecten magazine!
Deze pagina delen