van Ginkel & van Bemmelen - GRIP Interieurprojecten

Van Ginkel en Van Bemmelen

Een kantoor met een thuisgevoel voor bezoekers, maar ook afgesloten kantoorruimtes voor gesprekken.

Neem contact op

Aansluitend op het algemene gemoed van toekomstige huizenkopers, was de vraag van makelaarskantoor Van Ginkel en Van Bemmelen om een interieur te realiseren waarin bezoekers zich meteen thuis zouden voelen, huiselijk en warm maar ook praktisch en afgestemd op de werkzaamheden die veelal in afgesloten, niet gepersonaliseerde, kantoorruimtes plaatsvinden.

Het resultaat is een lichte, frisse en overzichtelijke kantoorinrichting waar de met leer afgezette ronde balie, samen met de backoffice, een centrale plek inneemt. De werkplekken worden van elkaar gescheiden door halfhoge kasten met akoestische eigenschappen en ook de gestoffeerde scheidingswanden tussen de bureaus dragen bij aan goede akoestiek.

Ga ook met ons in zee
  • Klant Van Ginkel en Van Bemmelen
  • Doel Een interieur waarin bezoekers zich meteen thuis voelen
  • Locatie Veenendaal
  • Opgeleverd 2015

De vloer is deels afgewerkt met stroken tapijt in drie kleurtonen, gelegd in een visgraatpatroon. Deze is gecombineerd met een pvc vloer in de veel belopen delen van het interieur. De oranje kleur uit de huisstijl komt op verschillende plekken subtiel terug, onder andere in de wachtruimte die heel huiselijk aandoet maar ook als wandkleur en in accessoires.

vangonkel

Bezoekers worden ontvangen aan de met leer afgezette balie, waar ze een huiselijk gevoel ervaren.

Kantoor van Ginkel & van Bemmelen

Het resultaat is een lichte, frisse en overzichtelijke kantoorinrichting.

GRIP start met de informatie die we verzamelen bij je bedrijf. Vervolgens plannen we intern een creatieve sessie en kijken we welke behoeftes er zijn.

Denise van der Ploeg
Commercieel medewerker

"Mijn nieuwe werkplek is nu erg prettig omdat ik vlak bij mijn werkgevers zit. Wij hebben een drukke baan dus dan is het erg fijn als we veel en snel kunnen communiceren"

Terug naar projecten