MKB Accountants - GRIP Interieurprojecten

MKB Accountants

Een strategisch interieur dat past

Neem contact op

MKB Accountants, een gerenommeerde speler op het gebied van financiële dienstverlening, stond voor een uitdaging in Veenendaal. Het bestaande kantoor bood onvoldoende ruimte voor groei en de uitstraling voldeed niet meer aan de verwachtingen van moderne zakelijke dienstverlening. Geïnspireerd door hun kernactiviteit, het nauwkeurig beheren van financiën, zochten zij een partner die met evenveel precisie hun nieuwe kantoorruimte kon vormgeven. GRIP Interieurprojecten stond klaar om deze taak op zich te nemen, met een belofte van kwaliteit, planning, en kostenbeheersing die net zo betrouwbaar is als de cijfers van een accountant.

Maatwerk in samenwerken

Geert Dresschler, de drijvende kracht achter MKB Accountants, koos ervoor om Henk Dijkstra in te zetten als intern projectmanager voor de verhuizing. Deze beslissing zorgde er voor daty hij zich kon blijven concentreren op zijn bedrijf, terwijl GRIP Interieurprojecten het ontwerp en de technische realisatie voor zijn rekening nam. Hoewel GRIP doorgaans een integraal ontwerp en uitvoering biedt, werd in dit project samengewerkt met Henk om een de planning in uitvoering te garanderen. De grootste uitdaging was het afstemmen van de renovatieactiviteiten, uitgevoerd door de pandeigenaar, met het zakelijk interieur ontwerp van GRIP.

Doordacht interieurontwerp

Het nieuwe interieur van MKB Accountants is een balans tussen openheid en privacy. Flexibele werkplekken zijn strategisch geplaatst om zowel samenwerking als individueel werk te faciliteren. Het design integreert sfeervolle elementen zoals zichtbare technische installaties en open plafonds, verrijkt met donkere kleuren en dynamische verlichting. Accentkleuren markeren de verschillende zones voor teams en bedrijven, wat de identiteitsreflectie van de organisaties binnen de ruimte versterkt.

Ga ook met ons in zee
  • Klant MKB Accountants
  • Doel Een strategisch interieur dat past bij MKB Accountants
  • Locatie Veenendaal
  • Opgeleverd 2023

Onbezorgde ondernemers

MKB Accountants biedt een breed scala aan financiële diensten aan lokale en regionale bedrijven. Hun diensten variëren van belastingadvies tot bedrijfsconsultancy, waarbij altijd gestreefd wordt naar een onafhankelijk en kwalitatief hoogstaand advies. Deze focus op hoge standaarden weerspiegelt zich in hun keuze voor een nieuw kantoor, dat zowel functioneel als inspirerend moet zijn.

GRIP op de cijfers

Het project voor MKB Accountants illustreert hoe een sfeervol ontwerp en uitgekiende kantoorindeling kan leiden tot een ruimte die niet alleen functioneel is maar ook de bedrijfsidentiteit versterkt. Met de professionele aanpak van GRIP interieurprojecten heeft MKB Accountants een omgeving gecreëerd die klaar is voor toekomstige groei en succes. Dit project is een voorbeeld van hoe GRIP’s expertise in ontwerp, samenwerking in projectmanagement en kwaliteitsbewaking kan leiden tot een interieur waar elk bedrijf trots op zou zijn. MKB Accountants heeft nu een werkomgeving waarin zij hun opdrachtgevers grip geven op de cijfers.

De kracht van het team

Vanuit GRIP Interieurprojecten leidde Martin van Engelenburg het project, met een nadruk op efficiënte informatievoorziening naar Henk Dijkstra. Ondersteund door Mike Thijssen en Michelle van de Kamp, die samen het interieurontwerp vormgaven, en Sem Donkersloot en Vera ten Boom, die verantwoordelijk waren voor de gedetailleerde technische tekeningen, heeft het team van GRIP een inspirerende kantoorinrichting gerealiseerd die voldoet aan alle eisen van functionaliteit en stijl.

"Voor MKB Accountants heb ik het ontwerp mogen maken. Het ontwerp heeft een rustige basis met verschillende accentkleuren. Dit zorgt voor een perfecte balans tussen rust en innovatie."

Michelle van de Kamp
InterieurOntwerpster

Maatwerkelementen met een speciaal design
Dynamische plekken om te overleggen of te focussen.
Flexibel werken in een open ruimte met voldoende privacy.
Een vergaderruimte die je inspireert.
Een prettige focusruimte om écht even in de cijfers te duiken.

Behoefte aan een complete aanpak?

Ga aan de slag met GRIP. Bekijk hieronder een aantal van onze oplossingen. Wil je graag kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact op.

Terug naar projecten