HSO International - GRIP Interieurprojecten

HSO International

GRIP richtte het kantoor in van HSO International nabij de Amsterdam ArenA

Neem contact op

Werken op niveau

Voor het concept van HSO International in Amsterdam werd gekozen voor het gebruik van de corporate colour en de driehoekige vorm die in veel van hun uitingen terug te vinden is. Het patroon in de tapijttegels is een subtiele verwijzing naar deze vorm. De blauwe HSO-kleur is een stevige kleur die ontegenzeglijk associaties oproept met betrouwbaarheid, efficiëntie en rust. Mooie uitgangspunten voor het interieur van een opdrachtgever met ambitie. De blauwe kleur is toegepast in wandafwerkingen, verlichtingsarmaturen en stoffering. Als tegenhanger van de blauwe kleur die van nature wat koel kan overkomen, is gekozen voor een warme grijze kleur voor de vloerafwerking, het maatwerk en de wandtegels in de lunchruimte. Het interieur is neutraal van aard en daarmee toegankelijk voor de internationale medewerkers.

Ga ook met ons in zee
  • Klant HSO International
  • Doel Thuisbasis voor reizende medewerkers en internationale klanten
  • Locatie Amsterdam
  • Opgeleverd 2018

Internationale hub waar iedereen zich thuis voelt

GRIP richtte het kantoor in van HSO International nabij de Amsterdam ArenA. Doelstelling was om een fijne thuisbasis te creëren voor alle medewerkers die vaak onderweg zijn over de hele wereld, waar het eenvoudig is om (in)formeel samen te werken, kennis en ervaringen te delen en onze internationale klanten te ontvangen.

Het interieur is neutraal van aard en daarmee toegankelijk voor de internationale medewerkers.

Een thuisbasis voor alle medewerkers, waar het eenvoudig is om (in)formeel samen te werken, kennis te delen en klanten te ontvangen.

De gesloten teamruimtes faciliteren in activiteiten waarvoor volledige stilte een vereiste is.

De ontvangst- en lunchruimte fungeert tevens als ontmoetingsplek en infopunt.

De ronde vorm in de materialisatie van de vloer volgt de omtrek van de gevel.

De groene wand vormt een natuurlijke barrière tussen trappenhuis en lunchruimte.

Walter Wijdeven
Global Director Dynamics

“We zijn erg blij met het resultaat en krijgen louter positieve reacties van medewerkers, klanten en ook HSO’ers vanuit andere business units en landen die het kantoor als uitvalsbasis voor Schiphol gebruiken”

bouwbegeleiding