• HSOAmsterdam
    Het interieur van HSO is neutraal van aard en daarmee toegankelijk voor de internationale medewerkers. De diversiteit aan werkplekken geeft medewerkers de ruimte om een werkplek te vinden die ondersteunt bij de werkzaamheden die op dat moment moeten worden uitgevoerd.

HSO International – Amsterdam

Werken op niveau.

Voor het concept van HSO International in Amsterdam werd gekozen voor het gebruik van de corporate colour en de driehoekige vorm die in veel van hun uitingen terug te vinden is. Het patroon in de tapijttegels is een subtiele verwijzing naar deze vorm. De blauwe HSO-kleur is een stevige kleur die ontegenzeglijk associaties oproept met betrouwbaarheid, efficiëntie en rust. Mooie uitgangspunten voor het interieur van een opdrachtgever met ambitie. De blauwe kleur is toegepast in wandafwerkingen, verlichtingsarmaturen en stoffering. Als tegenhanger van de blauwe kleur die van nature wat koel kan overkomen, is gekozen voor een warme grijze kleur voor de vloerafwerking, het maatwerk en de wandtegels in de lunchruimte. Het interieur is neutraal van aard en daarmee toegankelijk voor de internationale medewerkers.

Internationale hub waar iedereen zich thuis voelt

GRIP richtte het kantoor in van HSO International nabij de Amsterdam ArenA. Doelstelling was om een fijne thuisbasis te creëren voor alle medewerkers die vaak onderweg zijn over de hele wereld, waar het eenvoudig is om (in)formeel samen te werken, kennis en ervaringen te delen en onze internationale klanten te ontvangen.

 

 “We zijn erg blij met het resultaat en krijgen louter positieve reacties van medewerkers, klanten en ook HSO’ers vanuit andere business units en landen die het kantoor als uitvalsbasis voor Schiphol gebruiken”.

– Walter Wijdeven – 

ConceptOntwerp en 3D Visualisatie.

Aan het einde van de eerste fase, het ConceptOntwerp, worden de getekende plattegrond en de collage samen het uitgangspunt om het geheel te visualiseren. Het digitaal model en de technische tekening presenteren we in 3D beelden. De film stellen we online beschikbaar, zodat deze net zo vaak bekeken kan worden als gewenst. Zo wist Walter Wijdeven  precies wat hij kon verwachten.

Vraag ons GRIP magazine aan of plan een kennismakingsgesprek!

Ben je benieuwd naar de interieurprojecten die wij reeds hebben mogen realiseren?
Ontvang vrijblijvend ons laatste GRIP interieurprojecten magazine of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek!
Deze pagina delen