• GRIP presentatieruimte
    Ook bij ons eigen nieuwe pand werd een indeling gecreëerd waarin alle werkzaamheden optimaal worden ondersteund. Hier zie je de overleg-, presentatie- en tevens focusruimte.

GRIP interieurprojecten – Veenendaal

Een interieur als maatpak

In de periode die voorafging aan onze eigen verhuizing, werd met man en macht gewerkt aan het realiseren van het interieurontwerp dat vanzelfsprekend ‘uit eigen koker’ kwam. Het project werd benaderd zoals dat normaal gesproken voor externe opdrachtgevers gebeurt en is ook in die zin representatief voor de werkwijze van GRIP.

In het nieuwe pand aan de Stationsstraat 76B werden twee afzonderlijke bedrijfsruimtes samengevoegd tot één. Er werd een indeling gecreëerd waarin alle werkzaamheden optimaal worden ondersteund: een overleg-, presentatie- en focusruimte, een atelier en een documentatieruimte zijn daar de concrete invulling van. Ook werd scherp gelet op luchtbehandeling en akoestiek omdat door het ontbreken van een systeemplafond naar andere oplossingen voor optimale geluidsreductie en ventilatie moet worden uitgeweken.

Het beschikbare budget is slim besteed door naar kostenbewuste oplossingen te zoeken. Er werd gekozen voor een standaard keuken, maar deze kreeg een maatwerk werkblad. Een aantal hoge kasten werd tevens ingezet als wanddeel en archief. Hierdoor bleef budget beschikbaar voor kostbaar behang en een op maat gemaakte bank. Het zijn afwegingen waar nagenoeg iedere opdrachtgever mee te maken krijgt.

ConceptOntwerp en 3D Visualisatie.

Aan het einde van de eerste fase, het ConceptOntwerp, worden de getekende plattegrond en de collage samen het uitgangspunt om het geheel te visualiseren. Het digitaal model en de technische tekening presenteren we in 3D beelden. De film stellen we online beschikbaar, zodat deze net zo vaak bekeken kan worden als gewenst.

Vraag ons GRIP magazine aan of plan een kennismakingsafspraak!

Ben je benieuwd naar de interieurprojecten die wij reeds hebben mogen realiseren?
Ontvang vrijblijvend ons laatste GRIP interieurprojecten magazine of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Deze pagina delen