GRIP interieurprojecten - GRIP Interieurprojecten

GRIP Veenendaal

Een interieur als maatpak en tevens ons eigen visitekaartje

Neem contact op

Een interieur als maatpak

In de periode die voorafging aan onze eigen verhuizing, werd met man en macht gewerkt aan het realiseren van het interieurontwerp dat vanzelfsprekend ‘uit eigen koker’ kwam. Het project werd benaderd zoals dat normaal gesproken voor externe opdrachtgevers gebeurt en is ook in die zin representatief voor de werkwijze van GRIP.

In het nieuwe pand aan de Stationsstraat 76B werden twee afzonderlijke bedrijfsruimtes samengevoegd tot één. Er werd een indeling gecreëerd waarin alle werkzaamheden optimaal worden ondersteund: een overleg-, presentatie- en focusruimte, een atelier en een documentatieruimte zijn daar de concrete invulling van. Ook werd scherp gelet op luchtbehandeling en akoestiek omdat door het ontbreken van een systeemplafond naar andere oplossingen voor optimale geluidsreductie en ventilatie moet worden uitgeweken.

Ga ook met ons in zee
  • Klant GRIP interieurprojecten
  • Doel Een indeling waarbij onze werkzaamheden optimaal worden ondersteund
  • Locatie Veenendaal
  • Opgeleverd 2019

Het beschikbare budget is slim besteed door naar kostenbewuste oplossingen te zoeken. Er werd gekozen voor een standaard keuken, maar deze kreeg een maatwerk werkblad. Een aantal hoge kasten werd tevens ingezet als wanddeel en archief. Hierdoor bleef budget beschikbaar voor kostbaar behang en een op maat gemaakte bank. Het zijn afwegingen waar nagenoeg iedere opdrachtgever mee te maken krijgt.

"GRIP interieurprojecten helpt je graag bij verhuis- of verbouwplannen van je bedrijf.
Bel voor een vrijblijvende kennismaking met 0318 23 73 96"

Martin van Engelenburg
Directeur

GRIP presentatieruimte
Ook bij ons eigen pand werd een indeling gecreëerd waarin alle werkzaamheden optimaal worden ondersteund.
GRIP lunchruimte
Voor de broodnodige ontspanning werden een bar en een lunchhoek gecreëerd. Een aantal hoge kasten werd tevens ingezet als wanddeel en garderobekast.
GRIP Veenendaal tekenruimte
Alle bureaus werden uitgerust met een zit-sta functie en er is scherp gelet op de luchtbehandeling en akoestiek.
GRIP indeling voor optimale ondersteuning
In het ontwerp zijn alle huisstijlkleuren, zowel de hoofd als de steunkleuren verwerkt. Daarmee is het interieur in alle opzichten een GRIP visitekaartje geworden!
  • GRIP presentatieruimte
  • GRIP lunchruimte
  • GRIP Veenendaal tekenruimte
  • GRIP indeling voor optimale ondersteuning
Terug naar projecten