Van den Broek - GRIP Interieurprojecten

Van den Broek Heteren

Een nieuwe inrichting met respect voor het verleden en visie richting de toekomst

Neem contact op

Asfaltreparatie- en putsteltechniekbedrijf Van den Broek verhuisde in 2015 naar een nieuwbouwlocatie in Heteren.

Voor ‘van den Broek’ heeft GRIP interieurprojecten een interieur ontworpen welke een stevige knipoog is naar de dagelijkse werkzaamheden van de ‘jongens op de weg’.

Met respect voor het verleden en een duidelijke visie richting de toekomst is het kantoor vormgegeven.

Ga ook met ons in zee
  • Klant Van den Broek
  • Doel Een nieuw kantoor gericht op de toekomst
  • Locatie Heteren
  • Opgeleverd 2015

Wij geloven in een goede balans tussen mooi en functioneel. Al onze ontwerpen zijn uniek, omdat we uitgaan van de specifieke behoefte van onze opdrachtgevers. We kijken naar de behoefte en niet alleen naar de oplossingen die worden gevraagd. Door te luisteren naar de ervaringen van onze opdrachtgevers in onze interieurs hebben we enorm veel kennis.

Daarom volgen onze opdrachtgevers onze adviezen ook graag op.

Dat Van den Broek een familiebedrijf is, zie je terug in de wandvullende afbeelding.

vdbroekheteteren

De vergaderruimte heeft een heldere en frisse uitstraling gekregen door een groene wand.

Han Budding
Technisch adviseur

"In ons nieuwe gebouw loopt een weg (epoxy gietvloer) door het kantoor met daarin een put, wat één van onze specialismen is: een leuk accent"