Een werkomgeving met eerbied voor het verleden. 

Brouwer Zekerheid staat garant voor degelijk financieel advies en wenste ‘een werkzaamheden-ondersteunende-omgeving’; representatief en actueel maar niet trendgevoelig. Zij verhuisden in 2016 van de Kerkewijk naar een fonkelnieuwe locatie.

 

 

Interieur dat vertrouwen uitstraalt.

Het resultaat mag er zijn; het kantoorontwerp oogt licht en fris en zowel de groene wand als de plantenbakken die de werkplekken van elkaar separeren, gaan een verbinding aan met het groen in de omgeving. Veel werkzaamheden vinden plaats in afsluitbare overlegruimtes. Deze hebben zowel open als gesloten eigenschappen; er vindt geen geluidsoverdracht plaats maar door het glas behoudt het kantoor wel het open karakter. Het pand, waarvan Brouwer de 1everdieping betrokken heeft, lijkt in niets op het karakteristieke pand aan de Kerkewijk; alles is transparant en eigentijds. De wandvullende afbeelding van Het Groene Huis refereert aan de historie van het bedrijf. Dat levert niet alleen een mooi beeld op maar ook een verhaal. En daarnaast geeft het vertrouwen; dit bedrijf bestaat al tijden, het heeft geschiedenis!  

Vraag vrijblijvend ons GRIP interieurprojecten magazine aan.

Bent u benieuwd naar de interieurprojecten die wij reeds hebben mogen realiseren? Ontvang vrijblijvend ons laatste GRIP interieurprojecten magazine!  
Deze pagina delen