• Financieel Adviesbureau Brouwer Zekerheid verhuisde in 2015 van een klassiek pand naar een nieuwbouw locatie in Veenendaal.

Een werkomgeving met eerbied voor het verleden. 

Brouwer Zekerheid staat garant voor degelijk financieel advies en wenste ‘een werkzaamheden-ondersteunende-omgeving’; representatief en actueel maar niet trendgevoelig. Zij verhuisden in 2016 van de Kerkewijk naar een fonkelnieuwe locatie.

Interieur dat vertrouwen uitstraalt.

Het resultaat mag er zijn; het kantoorontwerp oogt licht en fris en zowel de groene wand als de plantenbakken die de werkplekken van elkaar separeren, gaan een verbinding aan met het groen in de omgeving. Veel werkzaamheden vinden plaats in afsluitbare overlegruimtes. Deze hebben zowel open als gesloten eigenschappen; er vindt geen geluidsoverdracht plaats maar door het glas behoudt het kantoor wel het open karakter. Het pand, waarvan Brouwer de 1everdieping betrokken heeft, lijkt in niets op het karakteristieke pand aan de Kerkewijk; alles is transparant en eigentijds. De wandvullende afbeelding van Het Groene Huis refereert aan de historie van het bedrijf. Dat levert niet alleen een mooi beeld op maar ook een verhaal. En daarnaast geeft het vertrouwen; dit bedrijf bestaat al tijden, het heeft geschiedenis!

ConceptOntwerp en 3D Visualisatie.

Aan het einde van de eerste fase, het ConceptOntwerp, worden de getekende plattegrond en de collage samen het uitgangspunt om het geheel te visualiseren. Het digitaal model en de technische tekening presenteren we in 3D beelden. De film stellen we online beschikbaar, zodat deze net zo vaak bekeken kan worden als gewenst.

Vraag ons GRIP magazine aan of plan een kennismakingsgesprek!

Ben je benieuwd naar de interieurprojecten die wij reeds hebben mogen realiseren?
Ontvang vrijblijvend ons laatste GRIP interieurprojecten magazine of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek!
Deze pagina delen