• Ruimtes om alleen of samen te werken. Door het glas zichtbaar, maar geen afleiding door geluid.

Flynth Adviseurs en Accountants

Flynth is in beweging. In de afgelopen jaren zijn diverse panden in gebruik genomen om het nieuwe werkplekconcept te realiseren. Bij deze verhuizingen is het van groot belang dat alle partijen op elkaar af worden gestemd.

Samenwerking

De samenwerking is tot stand gekomen vanuit de relatie met AtmR kantoorverandering. Als huisleverancier van het meubilair hebben zij gewezen op de toegevoegde waarde van onafhankelijk projectmanagement. In de regel ontwikkelen wij het werkplekconcept in samenspraak met de opdrachtgever. In dit geval was Flynth reeds in het bezit van een concept.

Elk kantoorpand een passend interieur

Elk pand heeft zijn eigen uitdagingen. Daarom is het niet mogelijk een concept 1 op 1 door te vertalen naar andere panden. De omvang van de interieurprojecten waren divers, deze varieerde tussen de 500m2 en 1000m2. Daarnaast geven installaties, gevels, plafondhoogtes en de vorm van het pand elke keer een nieuwe uitdaging. Op basis van de ervaring is het keer op keer gelukt om projecten binnen het gestelde budget en de planning te realiseren. Daarin is het prettig om als bouwbegeleiding te werken met ervaren partijen die bereid zijn om samen te werken.

Bouwbegeleiding voor kantoor

Om een interieurproject binnen budget en planning te realiseren is samenwerking met de opdrachtgever van groot belang. De rol van onze projectmanagers is het pro-actief voorbereiden van tekeningen, vergaderingen, planningen en budgetoverzichten. Aan de hand daarvan was Flynth in staat snelle keuzes te maken.

Flynth

Sinds 1924, is Flynth al actief in Nederland. Vanuit 60 kantoren en met ruim 1500 medewerkers stimuleren zij ondernemers om het maximale uit zichzelf te halen. Hierin maken ze het verschil door klanten tijdig van relevante cijfers te voorzien, het geven van advies en het verlenen van zekerheid op basis van de laatste inzichten vanuit de markt. Flynth is ontstaan vanuit een coöperatie en brengt dit gedachtegoed nog steeds in praktijk.

 

Vraag vrijblijvend ons GRIP interieurprojecten Magazine aan

Bent u benieuwd naar de interieurprojecten die wij reeds hebben mogen realiseren? Ontvang vrijblijvend ons laatste GRIP interieurprojecten magazine!

Deze pagina delen