BtB group - project - GRIP Interieurprojecten

BtB Group 's-Heerenberg - echte co creatie

Een stabiele basis en comfortabel vertrekpunt voor de uiteenlopende activiteiten van Bernard ten Brinke Group

Neem contact op

De totstandkoming van het interieur van de BTB group is een prachtig voorbeeld van co-creatie.
Met veel partijen werkte Bernhard ten Brinke al vaker samen, in veel gevallen was er sprake van een lange samenwerkingsgeschiedenis.
GRIP was de nieuwkomer in dit team en nam de rol op zich van aanspreekpunt en verantwoordelijke voor de algehele uitstraling en samenhang in het interieur.

In voorgaande bedrijfsactiviteiten van Ten Brinke stond het interieur ten dienste van het merk, maar in dit geval was het uitgangspunt dat het interieur expliciet de functie zou krijgen van stabiele basis en comfortabel vertrekpunt voor de uiteenlopende activiteiten van Ten Brinke.

Ga ook met ons in zee
  • Klant BtB Group
  • Doel Comfortabel vertrekpunt voor de uiteenlopende activiteiten
  • Locatie ’s-Heerenberg
  • Opgeleverd 2020

De balans tussen functioneel en esthetisch is daarin steeds leidend geweest.
Welbeschouwd is het kantoorpand van BTB group een professioneel uitgevoerd huis geworden.

"GRIP was aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de algehele uitstraling en samenhang in het interieur"

Bernard ten Brinke
Eigenaar

directiekantoor inrichten
Zowel het bureau als de vergadertafel in het directiekantoor zijn het werk van een interieurbouwer. De bureau- en vergaderstoelen diende als inspiratiebron.
kantoor interieur design
Om eenheid te creëren werden materialen, texturen en kleuren voor deze loungehoek afgestemd op het kunstwerk “La Catedral del Tango’.
BTB group interieurontwerp kantoor
De visgraat-vloer is vanuit de entree naadloos doorgelegd in de aangrenzende ruimtes. Een hoogpolig karpet markeert de plek van het zitje en versterkt het gevoel van comfort.
kantoor interieur design
De lounge-ruimte op de 1e etage faciliteert tijdens kantooruren in lunch- en vergader-activiteiten. Buiten kantoortijd doet deze dienst als evenementenruimte.
De grote vergaderruimte op de begane grond biedt een spectaculair zicht op de BTB Experience, waar een aantal exclusieve sportwagens te bewonderen is.
Materialen en texturen werden zorgvuldig op elkaar afgestemd en deels gebaseerd op de passies en activiteiten van de eigenaar.
Kantoor ontwerp pooltafel
Ook buiten kantoortijden wordt ruimschoots gebruik gemaakt van de aanwezige faciliteiten in de gameroom en loungeruimte.
De lounge-hoek in de grote vergaderruimte biedt een spectaculair zicht op een aantal exclusieve sportwagens die dienstdoen als beleggings- en verkoopobjecten.
De lounge-hoek in het directiekantoor dient als informele overlegplek en is voorzien van meubels met een krachtige vormentaal in subtiele kleuren.
  • directiekantoor inrichten
  • kantoor interieur design
  • BTB group interieurontwerp kantoor
  • kantoor interieur design
  • Kantoor ontwerp pooltafel
Terug naar projecten