• Zowel het bureau als de vergadertafel in het directiekantoor zijn het werk van een interieurbouwer. Voor beide meubels dienden de fraai vormgegeven bureau- en vergaderstoelen als inspiratiebron.

BtB Group – s’-Heerenberg

De totstandkoming van het interieur van de BTB group is een prachtig voorbeeld van co-creatie. Iedere partij heeft vanuit eigen passie kennis ingebracht in het project. Met veel partijen werkte Bernhard ten Brinke al vaker samen, in veel gevallen was er sprake van een lange samenwerkingsgeschiedenis. GRIP was de nieuwkomer in dit team en nam de rol op zich van aanspreekpunt en verantwoordelijke voor de algehele uitstraling en samenhang in het interieur.

In voorgaande bedrijfsactiviteiten van Ten Brinke stond het interieur ten dienste van het merk, maar in dit geval was het uitgangspunt dat het interieur expliciet de functie zou krijgen van stabiele basis en comfortabel vertrekpunt voor de uiteenlopende activiteiten van Ten Brinke. De balans tussen functioneel en esthetisch is daarin steeds leidend geweest. Een vloer met de uitstraling van een eiken visgraatvloer, maar tevens bestand tegen een stootje en geschikt voor intensief onderhoud, werd bijvoorbeeld uitgevoerd in pvc, visueel nauwelijks te onderscheiden van echt eiken. Voor het plafond werd vanuit akoestische eigenschappen en flexibiliteit gekozen voor een systeemplafond, maar dan wel in een stijlvolle zwarte uitvoering. Voorbeelden van praktische oplossingen met huiselijke gevolgen. Welbeschouwd is het kantoorpand van BTB group een professioneel uitgevoerd huis geworden.

 

“GRIP was aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de algehele uitstraling en samenhang in het interieur”.

Bernard ten Brinke, eigenaar van BtB Group – 

Vraag ons GRIP magazine aan of plan een kennismakingsafspraak!

Ben je benieuwd naar de interieurprojecten die wij reeds hebben mogen realiseren?
Ontvang vrijblijvend ons laatste GRIP interieurprojecten magazine of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Deze pagina delen