Berenschot Utrecht

Bij de uitvoering waren de facilitair manager van Berenschot en de GRIP projectmanager tijdelijk collega's.

Neem contact op

De naam Berenschot zal bij velen een lampje doen branden. Het Utrechtse bureau kent een lange historie en heeft een naam hoog te houden op het gebied van onderzoek, advisering en training. In 80 jaar tijd is Berenschot uitgegroeid tot een wereldwijd opererend organisatieadviesbureau met zo’n 370 medewerkers.

Een nieuw hoofdkantoor met uitstekende voorzieningen voor samenwerking, ontmoeting, assessment en training is een wens die onlangs in vervulling is gegaan voor Berenschot. Van het eerste concept tot maatwerktekeningen en van bouwbegeleiding tot en met de verhuizing heeft GRIP daar met veel plezier aan bijgedragen.

Het interieur is royaal, eigentijds en van alle gemakken voorzien. Tegelijkertijd stimuleert het tot andere manieren van (samen)werken.

  • Klant Berenschot
  • Doel Voorzieningen voor samenwerking, ontmoeting, assessment en training
  • Locatie Utrecht
  • Opgeleverd 2020

“De samenwerking met GRIP en de leveranciers heb ik als zeer prettig en professioneel ervaren”. Een persoonlijke klik met de GRIP projectmanager is van groot belang.

Je bent één team waarbij vertrouwen en goede samenwerking heel fijn en belangrijk is!”

Noortje Tienhooven, facilitair manager – 

Glaswanden tussen de werkplekken beperken geluidsoverdracht maar zorgen voor het behoud van zicht en visueel contact.

De vergaderruimtes zijn standaard voorzien van een gematteerde baan om inkijk te beperken. Door de inbetweens te sluiten kan dit effect nog versterkt worden.

Berenschot

Ontmoetingen en kort overleg worden gefaciliteerd op een centrale plek op de etage.

In het werkcafé is een groot aanbod aan meubilair te vinden dat faciliteert in werk- en lunch gerelateerde activiteiten of een combinatie van beide.

Hans van der Molen
Directievoorzitter Berenschot Groep

"Een mooi voorbeeld van goede samenwerking, heldere communicatie en de creativiteit om onvoorziene omstandigheden het hoofd te bieden.
Zeker het aanbevelen waard!"