• Glaswanden tussen de werkplekken beperken geluidsoverdracht maar zorgen voor het behoud van zicht en visueel contact.

Berenschot – Utrecht

De naam Berenschot zal bij velen een lampje doen branden. Het Utrechtse bureau kent een lange historie en heeft een naam hoog te houden op het gebied van onderzoek, advisering en training. In 80 jaar tijd is Berenschot uitgegroeid tot een wereldwijd opererend organisatieadviesbureau met zo’n 370 medewerkers.

Hans van der MolenDirectievoorzitter Berenschot Groep via LinkedIn
Een mooi voorbeeld van goede samenwerking, heldere communicatie en de creativiteit om onvoorziene omstandigheden het hoofd te bieden.
Zeker het aanbevelen waard!

Een nieuw hoofdkantoor met uitstekende voorzieningen voor samenwerking, ontmoeting, assessment en training is een wens die onlangs in vervulling is gegaan voor Berenschot. Van het eerste concept tot maatwerktekeningen en van bouwbegeleiding tot en met de verhuizing heeft GRIP daar met veel plezier aan bijgedragen. Het interieur is royaal, eigentijds en van alle gemakken voorzien. Tegelijkertijd stimuleert het tot andere manieren van (samen)werken. De kleurvlakken die wanden en vloeren sieren, vertonen overeenkomsten met het karakteristieke torenhoge gebouw Life op businesspark Papendorp, waarin Berenschot gevestigd is. Het opvallende kleurgebruik van blauwpaars, oker en oudroze vindt zijn oorsprong in de logokleur die aangevuld werd met afgeleiden van de overige twee primaire kleuren. De materialisatie, die duidelijk textiel gerelateerde texturen vertoont, verwijst naar de industrie waar oprichter Berenschot het fundament voor zijn adviesbedrijf legde.

 

“De samenwerking met GRIP en de leveranciers heb ik als zeer prettig en professioneel ervaren”. Een persoonlijke klik met de GRIP projectmanager is van groot belang.

Je bent één team waarbij vertrouwen en goede samenwerking heel fijn en belangrijk is!”

Noortje Tienhooven, facilitair manager – 

ConceptOntwerp en 3D visualisatie

Aan het einde van de eerste fase, het ConceptOntwerp, worden de getekende plattegrond en de collage samen het uitgangspunt om het geheel te visualiseren. Het digitaal model en de technische tekening presenteren we in 3D beelden. De film stellen we online beschikbaar, zodat deze net zo vaak bekeken kan worden als gewenst.

Hans van der Molen - Directievoorzitter Berenschot Groep: "GRIP interieurprojecten heeft voor Berenschot prima werk verricht door onze nieuwe kantooromgeving op tijd, met hoge kwaliteit én binnen begroting op te leveren. Een mooi voorbeeld van goede samenwerking, heldere communicatie en de creativiteit om onvoorziene omstandigheden het hoofd te bieden.
Zeker het aanbevelen waard!"

Ontvang ons GRIP magazine of maak een kennismakingsafspraak!

Ben je benieuwd naar de interieurprojecten die wij reeds hebben mogen realiseren?
Ontvang vrijblijvend ons laatste GRIP interieurprojecten magazine of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Deze pagina delen