Ontwerp kantoorinrichting

Gespecialiseerd in het ontwerp van kantoorinrichting

GRIP interieurprojecten is gespecialiseerd in een ontwerp voor kantoorinrichting en alles wat daarmee samenhangt. Wij adviseren je graag vanaf het eerste moment (ook bij de eventuele zoektocht naar een ander bedrijfspand en onderhandelingen) tot aan de dag van de verhuizing. 

Met oog voor mens, methode en middelen gaat GRIP interieurprojecten van start met een onderzoek om daarna een passend interieurontwerp te maken. Daarnaast is zorg voor het proces tot de eerste dag in een nieuw kantoor wat het werkelijke verschil maakt. Een integrale aanpak waar verandermanagement, ook wel changemanagement, geen bijrol maar een hoofdrol speelt. 

Het verschil tussen een mooi of goed interieurontwerp voor kantoor is de balans tussen vormgeving en functionaliteit. Maar wat is goede vormgeving? Het ontbreken van een doordachte conceptuele fundering kan een ontwerp doen stranden.

Een conceptuele fundering functioneert als een kapstok. Praktische keuzes, zoals kleuren, materialen en vormen zijn af te leiden aan dit concept. Ontwerpen zonder een dergelijke fundering zijn veelal te herkennen aan een sterke neiging naar trendkleuren en -vormen.

Voor veel organisaties, waarin de vormgeving langer dan een jaar actueel moet zijn, is een op trend gebaseerd ontwerp niet wenselijk. In korte tijd is de kostbare investering achterhaald en de uitstraling van de organisatie daarmee niet meer in lijn met de wens.

Een actuele uitstraling creëren, zonder deze te baseren op een trend, is de oplossing. GRIP interieurprojecten maakt graag ontwerpen die aansluiten bij de identiteit van een organisatie en verder gaan dan de trend.


“De samenwerking met Grip en de leveranciers heb ik als zeer prettig en professioneel ervaren. Een persoonlijke klik met de Grip projectmanager is van groot belang.”

Noortje Tienhooven, facilitair manager BerenschotTijdens de hectiek van een verhuizing of verbouwing vragen veel zaken de aandacht. Wanneer de planning op zijn einde loopt zijn er diverse partijen betrokken om de laatste puntjes op de i te zetten. Een extra paar ogen en oren zijn dan erg handig. Een projectmanager heeft de volledige aandacht die een project verdient. Vanuit deze rol kan de planning, het budget, maar ook de geleverde kwaliteit worden bewaakt.

Begeleiding van uw interieurproject met optimale balans tussen vormgeving & functionaliteit. Zonder GRIP te verliezen op kwaliteit, budget en planning. Lees meer over onze aanpak.


Neem contact met mij op en vertel mij wat je vragen zijn. Ik help je graag

– Martin, eigenaar en interieurontwerper

Deze pagina delen