Ontwerp kantoorinrichting - GRIP Interieurprojecten

Kantoor inrichting

Welkom bij GRIP! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerp van kantoorinrichting

Maak kennis met GRIP

Advies van begin tot eindoplevering

GRIP interieurprojecten is gespecialiseerd in een ontwerp voor kantoorinrichting en alles wat daarmee samenhangt. Wij adviseren je graag, onafhankelijk, vanaf het eerste moment (ook bij de eventuele zoektocht naar een ander bedrijfspand en onderhandelingen) tot aan de dag van de verhuizing.

Met oog voor mens, methode en middelen gaat GRIP interieurprojecten van start met een onderzoek om daarna een passend interieurontwerp te maken.

Voor veel organisaties, waarin de vormgeving langer dan een jaar actueel moet zijn, is een op trend gebaseerd ontwerp niet wenselijk. In korte tijd is de kostbare investering achterhaald en de uitstraling van de organisatie daarmee niet meer in lijn met de wens.

Een actuele uitstraling creëren, zonder deze te baseren op een trend, is de oplossing. GRIP interieurprojecten maakt graag ontwerpen die aansluiten bij de identiteit van een organisatie en verder gaan dan de trend.

Vooronderzoek en interieurproject

In elk interieur dat wordt ontwikkeld voor een opdrachtgever streeft GRIP interieurprojecten naar een perfecte balans tussen vormgeving en functionaliteit.

Zet de eerste stap in jouw interieurtraject met onze kosteloze QuickScan. Je krijg antwoord op jouw verbouw, verhuis en interieur vragen.

Wij geloven dat de juiste balans aan werkplekmogelijkheden bijdraagt aan het resultaat van een organisatie. Om dit inzichtelijk te maken hebben wij het WORKDayNA ontwikkeld.

ontwerp kantoorinrichting

Ter inspiratie

kantoorinrichting scherpenzeel

Bouwbedrijf Osnabrugge

Tijdens bouwwerkzaamheden voor Transportbedrijf Van Heugten in Scherpenzeel leerden Bouwbedrijf Osnabrugge en GRIP elkaar kennen.

Meer beelden
kantoorinrichting heteren

Van den Broek

GRIP interieurprojecten heeft een interieur ontworpen welke een stevige knipoog is naar de dagelijkse werkzaamheden

Bekijk project
kantoorinrichting

BtB Group

De totstandkoming van het interieur van de BTB group is een prachtig voorbeeld van co-creatie.

Bekijk interieur
Masévon Group kantoorontwerp

Masévon

GRIP ontwikkelde voor deze opdrachtgever een concept dat gebaseerd is op drie verschillende geometrische vormen.

Bekijk Masévon