Onafhankelijke interieurpartner | GRIP Interieurprojecten

Onafhankelijke interieurpartner - hoe werkt dat?

Bij GRIP interieurprojecten begrijpen we hoe belangrijk het is om het juiste kantoor- en werkplekconcept te kiezen voor jouw organisatie, doordat wij onafhankelijk werken kunnen wij ons volledig focussen op wat het beste is voor jullie, als adviserende partij staan we naast jullie. Onafhankelijk betekent concreet dat we geen marges of opslagen ontvangen over materialen, meubels en werkzaamheden, alleen een vergoeding voor onze dienstverlening. Wij geloven dat het anders kan, dat we op deze manier samen met jouw organisatie zorgen voor het gewenste eindresultaat en dat planning, kwaliteit én kosten in evenwicht zijn.

Of je nu op zoek bent naar strategisch advies op lange termijn of al een specifiek pand op het oog hebt, we zorgen ervoor dat jouw behoeften en wensen grondig worden onderzocht. We begrijpen dat elke organisatie uniek is, daarom bieden we op maat gemaakte trajecten die aansluiten op jouw specifieke situatie. Of je nu een groeiend bedrijf bent dat een nieuwe locatie nodig heeft of een bestaande organisatie die haar werkplekken wil optimaliseren, wij staan voor je klaar.

 

Medewerker geeft huisvestingsadvies

 

Wat betekent dat voor de kosten?

Minder kosten, meer betrokkenheid van onze projectmanagers.

Omdat we niet met marges werken kun je dat gedeelte zien als korting voor jouw organisatie, wij zitten er qua facturatie niet tussen, de leveranciers factureren namelijk rechtstreeks naar jullie organisatie, op deze manier kunnen de werkzaamheden en producten goedkoper worden aangeboden. Onze dienstverlening wordt op regiebasis uitgevoerd, dit houdt in dat we 2-wekelijks een inschatting maken van de uren zodat we hier samen GRIP op houden en je niet voor verrassingen komt te staan. We zien echt het belang van deze manier van werken, de kwaliteit blijft gewaarborgd, het project krijgt de aandacht die het nodig heeft en je weet zeker dat je de beste prijs ontvangt voor de uitvoering. Zo houden we samen GRIP op het project.

Benieuwd naar meer informatie of spreek je graag een van onze collega’s? Bekijk hier onze aanpak of neem contact met ons op via onze button. 

Aan de slag met GRIP op je project

Hi, ik ben Tamara en help je graag!

Projectmanager bij Grip