Moderne kantoorinrichting

Je bent op zoek naar moderne kantoorinrichting? Dan stel ik GRIP graag aan je voor! 

In elk interieur dat wordt ontwikkeld voor een klant gaat GRIP interieurprojecten voor de perfecte balans tussen vormgeving en functionaliteit. Dit is niet alleen zichtbaar in het eindresultaat, maar ook in het voorafgaande traject. Onze kracht zit in een integrale aanpak waarbij interieurontwerp, projectmanagement en bouwbegeleiding bij inrichting van uw kantoor naadloos op elkaar aansluiten.

Moderne kantoorinrichting die bij je bedrijf past

Het verschil tussen een mooi of goed interieurontwerp voor je kantoor is het evenwicht tussen vormgeving en functionaliteit. Wat is nu goede vormgeving? Het ontbreken van een doordacht ontwerp kan een inrichting doen stranden.

Voor Novo Nordisk hebben wij hun nieuwe kantoor ingericht

Een ontwerp functioneert als een soort kapstok. Praktische keuzes, zoals kleuren, materialen en vormen zijn hieraan af te leiden. Ontwerpen zonder een dergelijke fundering zijn veelal te herkennen aan een sterke neiging naar trends. Voor veel bedrijven, waarin de vormgeving langer dan een jaar actueel moet zijn, is een op trend gebaseerd ontwerp niet wenselijk. In korte tijd is dan de kostbare investering achterhaald en de uitstraling van de organisatie daarmee niet meer in lijn met hetgeen is gewenst.

Een actuele uitstraling creëren, niet gebaseerd op een trend, is de oplossing. GRIP interieurprojecten maakt ontwerpen die aansluiten bij de identiteit van een organisatie en die verder gaan dan de trend. Hergebruik van bestaande inventaris kan hierin een rol spelen.

vanheugtenkantoor
Bekijk ons project voor Van Heugten Transport

4 tips voor hergebruik op kantoor

1. Hergebruik op andere plek

Denk daarbij aan een kast die niet meer past qua kleur, maar prima in het archief kan staan.

2. Onderdelen vervangen

Een bureaublad heeft meestal meer te leiden dan het onderstel. Misschien het prima worden ingezet met een nieuw kleur blad en een onderhoudsbeurt aan het onderstel.

3. Hergebruik in een andere vorm

Het blad of bladen van een oude vergadertafel kunnen ook worden gebruikt als achterhout in een wand ter versteviging. Er hoeft dan geen nieuw product voor te worden gebruikt.

4. Hergebruik door een ander

De stoelen die niet meer passen, omdat ze vloeken met de huisstijl, kunnen een perfecte match zijn voor een startende ondernemer. 

Onze interieurontwerpers gaan graag met een creatieve blik aan de slag met uw huidige producten en materialen. Als onafhankelijke turn-key begeleider hebben wij er geen belang bij om nieuwe producten toe te passen. Voor ons telt alleen de juiste balans op uw werkplek.

Lees meer over onze aanpak

Wij zijn gespecialiseerd in kantoorinrichting en alles wat daarmee samenhangt. Wij adviseren je graag vanaf het begin van de zoektocht en de onderhandelingen tot aan de dag van de verhuizing. Vanaf het eerste momenten houden we grip op de balans tussen vormgeving en functionaliteit op een nieuw kantoor.


Neem contact met mij op en vertel mij wat je vragen zijn. Ik help je graag

– Martin, eigenaar en interieurontwerper


Deze pagina delen