Luxe kantoorinrichting

Van hartelijk welkom op onze site! Je bent op zoek naar luxe kantoorinrichting. Graag kijken wij samen met je mee naar de behoefte en het interieurprobleem binnen jullie kantoor. GRIP interieurprojecten kan je adviseren van begin tot eind.

In elk interieur dat wordt ontwikkeld voor een opdrachtgever streeft GRIP interieurprojecten naar een perfecte balans tussen vormgeving en functionaliteit. Dit is niet alleen zichtbaar in het eindresultaat, maar ook in het traject dat daaraan vooraf gaat. 

vanheugtendirectiekamer

Luxe kantoorinrichting

Voor veel organisaties, waarin de vormgeving langer dan een jaar actueel moet zijn, is een op trend gebaseerd ontwerp niet wenselijk. In korte tijd is de kostbare investering achterhaald en de uitstraling van de organisatie daarmee niet meer in lijn met de wens.

Een actuele uitstraling creëren, zonder deze te baseren op een trend, is de oplossing. GRIP interieurprojecten maakt graag ontwerpen die aansluiten bij de identiteit van een organisatie en verder gaan dan de trend.

Grip Interieurprojecten Thalis

Het verschil tussen een mooi of goed interieurontwerp voor kantoor is de balans tussen vormgeving en functionaliteit. Maar wat is goede vormgeving? Het ontbreken van een doordachte conceptuele fundering kan een ontwerp doen stranden. Een conceptuele fundering functioneert als een kapstok. Praktische keuzes, zoals kleuren, materialen en vormen zijn af te leiden aan dit concept. Ontwerpen zonder een dergelijke fundering zijn veelal te herkennen aan een sterke neiging naar trendkleuren en -vormen.


“Of het nu nieuwbouw of verbouw is van een kantoor, ik gun iedereen GRIP op het project.

Marleen Bosschart & Marieke Sanders, K3 Organisatie


Een interieurproject is pas geslaagd, als er meetbare verbetering is. Deze verbetering kan liggen in de werksfeer, resultaten of productiviteit. Naast interieurontwerp en bouwbegeleiding vindt er ook verandermanagement plaats. Een goed vertrekpunt, om deze verbeteringen te realiseren, is om de juiste vragen te stellen. Dit kan door middel van ons digitale WORKDayNa onderzoek. 


“Neem vandaag nog contact op voor een persoonlijke kennismaking. Wij helpen graag grip te krijgen op jouw interieurproject.”

– Carla

Deze pagina delen