Klein kantoor inrichten

Hartelijk welkom op de GRIP interieurprojecten site! Je hebt een klein kantoor dat je wilt inrichten. Graag kijken wij samen met je naar de behoefte en het probleem binnen jullie bedrijfspand.  GRIP interieurprojecten adviseert je graag van begin tot eind in dit proces.

klein kantoor inrichten

Een klein kantoor inrichten

Voor veel bedrijven is het belangrijk dat de vormgeving van een kantoor langer dan een jaar actueel moet zijn. Een op trend gebaseerd ontwerp is dan niet wenselijk. De kostbare investering is snel achterhaald en de uitstraling van de organisatie daarmee niet meer in lijn met de wens.

Een actuele uitstraling creëren, niet gebaseerd op een trend, is de oplossing. GRIP interieurprojecten maakt ontwerpen die aansluiten bij de identiteit van een organisatie en verder gaan dan de trend.


“GRIP heeft ons geadviseerd en bijgestaan, van ideevorming tot en met uitvoering. Quattri is daarmee weer helemaal klaar voor de toekomst!””

Franks van Elsland, Quattri ConsultantsWat is er nodig?

Een verbouwing van een kantoor ruimte is geen doel op zich. Als er meetbare verbetering is, is een interieurproject pas geslaagd. De verbeteringen kunnen bijvoorbeeld liggen in de werksfeer, resultaten of productiviteit. Naast interieurontwerp en bouwbegeleiding vindt er ook verandermanagement plaats. Belangrijk hierbij is om de juiste vragen te stellen. In ons digitale WORKDayNa onderzoek worden deze vragen gesteld.

Elke organisatie heeft voor haar bijzondere kenmerken die zichtbaar worden in een missie en visie. Deze specifieke kenmerken komen voort uit een oneindige combinatie van variabelen. Naast de overeenkomsten binnen een organisatie zijn er ook unieke kenmerken per functie, afdeling en activiteiten. Deze informatie ligt versleuteld in het WORKDayNA van een organisatie. Op die manier is het mogelijk een werkomgeving te creëren die perfect aansluit bij de dagelijkse behoeften op de werkplek. 

klein kantoor inrichten

Integrale aanpak

Onze kracht zit in een integrale aanpak waarbij interieurontwerp, projectmanagement en bouwbegeleiding op elkaar aansluiten. Deze manier van werken geeft controle en inzicht en biedt ruimte voor maatwerk en creativiteit. Elk project doorloopt de drie heldere fases van het project: ConceptOntwerp (fase 1 Interieurontwerp in 3D), RealisatieOntwerp (fase 2 Uitwerking en details) en de RealisatieBegeleiding (Fase 3 Uitvoering van het interieurproject). De uitkomst van fase 1 en 2 zorgt voor de juiste opmaat ten behoeve van de uitvoering van jullie interieurproject.


Neem contact met mij op en vertel mij wat je vragen zijn. Ik help je graag

– Martin, eigenaar en interieurontwerper


Deze pagina delen