Kantoorontwerp - GRIP interieurprojecten Veenendaal

"Ik help je graag met je vragen over een kantoorontwerp"

Martin van EngelenburgEigenaar en interieurontwerper

Kantoorontwerp

Welkom bij GRIP interieurprojecten! Je wilt iets weten over een ontwerp voor een kantoor. Wij helpen je graag!

Van een interieurontwerp in 3D tot bouwgeleiding van de uitvoering van het interieurproject.

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, is het aan te bevelen om een vrijblijvende kennismakingsafspraak te plannen.

Wij geloven in een goede balans tussen mooi en functioneel. Al onze ontwerpen zijn uniek, omdat we uitgaan van de specifieke behoefte van onze opdrachtgevers. We kijken naar de behoefte en niet alleen naar de oplossingen die worden gevraagd. Door te luisteren naar de ervaringen van onze opdrachtgevers in onze interieurs hebben we enorm veel kennis. Daarom volgen onze klanten onze adviezen ook graag op.

Kantoor ontwerpen: waar moet je op letten?

Tijdens het ontwerpen van een kantoor worden vaak fouten gemaakt. Een van de meest gemaakte fouten bij het ontwerpen van kantoor is dat er te weinig wordt gekeken naar natuurlijk licht en ventilatie. Werknemers presteren beter en voelen zich prettiger in een ruimte met voldoende daglicht. Bovendien kan het ontbreken van voldoende ventilatie leiden tot een benauwde en oncomfortabele werkomgeving, wat de productiviteit kan verminderen.

Veel kantoorontwerpen houden daarnaast onvoldoende rekening met opbergruimte. Dit kan leiden tot een rommelige en ongeorganiseerde werkplek, wat de efficiëntie en productiviteit kan beïnvloeden. Het is essentieel om voldoende kasten, laden en andere opbergoplossingen te voorzien om alles netjes en georganiseerd te houden.

De meest gemaakte fout is dat de behoeften van een bedrijf kunnen in de loop van de tijd veranderen, en een kantoorruimte moet in staat zijn om zich aan te passen aan deze veranderende behoeften. Een star en inflexibel ontwerp kan op de lange termijn problemen opleveren. Het is belangrijk om modulaire meubels en aanpasbare werkplekken te overwegen, zodat de ruimte gemakkelijk kan worden aangepast aan veranderende behoeften.

Waar letten wij op?

Grip interieurprojecten zorgt bij het ontwerpen van een kantoor op de balans tussen vorm en functie. Een overdadig kantoorontwerp leidt eerder af dan dat het inspireert en een saai kantoorontwerp kan iedere vorm van efficiëntie en inspiratie uit de werknemer slaan. Om die balans te houden, zorgen we bij elk project voor een WorkDayNA onderzoek waarin we de behoeftes van medewerkers in kaart brengen. Daarnaast geeft het WORKDayNA van GRIP interieurprojecten inzicht, overzicht en uitzicht op een passend werkplekconcept voor jouw kantoor. Zo wordt een kantoorontwerp een succesvol proces.

Berenschot

Een nieuw hoofdkantoor met uitstekende voorzieningen voor samenwerking, ontmoeting, assessment en training is een wens die in vervulling is gegaan voor Berenschot.

grip interieurprojecten
Berenschot Utrecht
Kantoorontwerp

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Eenheid creëren, een plek realiseren waarin iedereen zich welkom en thuis voelt en die de K3 missie en -visie weergeeft. Dat was het wensen- en eisenpakket waarmee GRIP aan de slag ging.

De grootste uitdaging was het realiseren van een optimaal kantoor ontwerp afgestemd op de werkzaamheden van heel verschillende afdelingen.

Neem een kijkje bij K3Delta

"Of het nu nieuwbouw of verbouw is van een kantoor, ik gun iedereen GRIP op het project"

Marieke Sanders Marieke Sanders Bij K3Delta in Andelst

In het Overijsselse Vechtdal, aan de rand van Hardenberg, is het nieuwe pand van Masévon Advanced Systems gesitueerd. In dit bedrijfsonderdeel van de Masévon Group zijn verschillende technologieën onder één dak samengebracht op het gebied van assemblage, verspaning en cleanroom.

Bekijk het interieurontwerp

 

 

“We hebben enorm veel kosten en doorlooptijd kunnen besparen door de heldere uitwerking van het ontwerp van GRIP“

Niek Mustert COO - Masévon Group