Kantoor interieur design | GRIP Interieurprojecten
kantoor interieur design

Kantoor interieur design

Een interieurdesign dat verrast én bij jouw organisatie past!

Een uniek interieur design voor jouw kantoor

GRIP Interieurprojecten is een onafhankelijk interieuradviesbureau, gespecialiseerd in interieur designs voor kantoren. Ons doel? Een fijne werkomgeving realiseren die volledig aansluit op de wensen en huisstijl van jouw organisatie.

Een werkplek waar je medewerkers fijn kunnen werken is belangrijk, maar… het oog wil ook wat. We streven dan ook naar de perfecte balans tussen functie en design. Laat dat kantoor interieurontwerp en je kantoorinrichting maar aan ons over!

Of je nu gaat verhuizen naar een nieuw pand of dat je huidige kantoorinterieur wel een touch up kan gebruiken: bij GRIP helpen we je graag met het realiseren van een fijne, nieuwe werkomgeving met een passend kantoor interieur design.

En omdat jij waarschijnlijk al druk genoeg bent met je eigen werk (en misschien geen idee hebt wat er allemaal komt kijken bij zo’n interieurproject), ben je bij ons aan het juiste adres.

GRIP Interieurprojecten helpt je niet alleen met een kantoor interieur design, ook daarna helpen we je verder. Want zodra het design definitief is, moeten de juiste mensen én producten verzameld worden om jouw interieur design te realiseren. Ook calculatie, inkoop van alle producten, begeleiding bij de bouw én inrichting van de ruimtes kun je aan ons overlaten.

Laat ons weten waar we je bij kunnen helpen!

Een greep uit onze interieurprojecten:

Bekijk een aantal kantoor designs waar we trots op zijn.

Kantoor ontwerp pooltafel
BTB group interieurontwerp kantoor
kantoor interieur design
directiekantoor inrichten
van heugten directiekamer kantoorinterieur
industrieel kantoor interieur design
Masévon Group kantoorontwerp
HSOAmsterdam kantoorinterieur

Veelgestelde vragen

 • Wat kost een kantoor interieur design per m2?

  ‘Interieurprojecten vallen altijd duurder uit!’ Wordt een interieurproject onderweg altijd kostbaarder dan ingeschat? Of is de inschatting vooraf niet realistisch geweest? En hoe kom je dan tot een realistische inschatting?
  Krijg antwoord op jouw verbouw-, verhuis- en interieurvragen met onze kosteloze QuickScan.

   

 • Waar moet ik allemaal aan denken bij een kantoor interieur design?

  Kun jij 14 onderwerpen opnoemen die komen kijken bij een interieurproject? Grote kans dat je dat niet lukt. Wanneer je weinig ervaring hebt in projecten is het niet vreemd dat je geen idee hebt en veel stappen over het hoofd ziet. Deze ‘blinde vlek’ kan het risico geven dat een interieurproject wordt onderschat, met uitloop in planning en overschrijding van budgetten tot gevolg.

 • Waarom is een passende kantoorinrichting zo belangrijk?

  Passende kantoor interieur design is zo belangrijk, omdat het bijdraagt aan een beter bedrijfsresultaat. We creëren werkplekken waar medewerkers zich goed kunnen concentreren, waar ergonomie een belangrijke rol speelt en ontwerpen fijne, multifunctionele (vergader)ruimtes voor efficiënte meetings, gezellige lunches en brainstormsessies.

  Kortom: een goede kantoorinrichting draagt bij aan blije, gezonde medewerkers die productiever kunnen werken.

 • Wat voor soort werkplekken hebben wij nodig?

  De wensen rondom werkplekken verschillen per organisatie. Of je nu werkplekken wil creëren waar de concentratie wordt bevorderd of werkplekken waar goed samengewerkt kan worden (of beide!): we helpen je graag met een passend werkplekconcept voor jouw kantoor.

 • Staat je vraag er niet bij?

  Neem dan contact op met Martin. Hij helpt je graag.

kantoor interieur design

Vragen? Bel mij gerust

Tamara - Projectmanager