Kantoor interieur design - GRIP Interieurprojecten

Kantoor interieur design

Vragen over het interieur van je (toekomstige) kantoorruimte?

Ons team

Welkom op onze site!

GRIP interieurprojecten in Veenendaal is een onafhankelijke, gevestigde en toonaangevende partner voor het onderzoeken, ontwikkelen en realiseren van een werkomgeving die in balans is. We brengen de behoefte binnen organisaties in beeld, ontwikkelen werkplekconcepten die de balans herstellen en bieden een integrale werkwijze om deze te realiseren. Daarbij verliezen wij budget, planning en kwaliteit nooit uit het oog. Lees meer

Voor een organisatie is het prettig als je geen omkijken hebt naar het ontwerp, afbouw en overige zaken bij een interieurproject. Een verbouwing of verhuizing geeft al druk genoeg. De turn-key aanpak van GRIP interieurprojecten is een combinatie van een onafhankelijke projectmanager, een specialistisch team dat ondersteunt in interieurontwerp, calculatie en planning en een relatie zonder tegengestelde belangen. Zo geven wij GRIP op uw interieurproject.

Laat je inspireren!

BTB group interieurontwerp kantoor
directiekantoor inrichten
van heugten directiekamer
industrieel kantoor
Masévon Group kantoorontwerp
HSOAmsterdam

Veelgestelde vragen

 • Wat kost een interieurontwerp per m2?

  ‘Interieurprojecten lopen altijd uit met de kosten!’ Word een interieurproject onderweg altijd kostbaarder dan ingeschat? Of is de inschatting vooraf niet realistisch geweest? En hoe kom je dan tot een realistische inschatting?
  Krijg antwoord op jouw verbouw, verhuis en interieurvragen met onze kosteloze QuickScan.

   

 • Waar moet ik allemaal aan denken?

  Kun jij 14 onderwerpen opnoemen die komen kijken bij een interieurproject? Wanneer je weinig ervaring hebt in projecten is het niet vreemd als je niet meer dan 5 tot 7 onderwerpen kunt benoemen. Deze ‘blinde vlek’ kan het risico geven dat een interieurproject wordt onderschat, met uitloop in planning en overschrijding van budgetten tot gevolg.

 • Waarom is een passende kantoorinrichting zo belangrijk?

  GRIP interieurprojecten gelooft dat de juiste balans aan werkplekmogelijkheden bijdraagt aan het resultaat van je organisatie. Meer weten?

 • Wat voor soort werkplekken hebben wij nodig?

  Het WORKDayNA van GRIP interieurprojecten geeft inzicht, overzicht en uitzicht op een passend werkplekconcept voor jouw kantoor.

 • Staat je vraag er niet bij?

  Neem dan contact op met Martin. Hij helpt je graag.

interieurprojecten